Ymnminfaz Üye ya ben maxi cep ten bişey indirdiğim zaman açmıyo telefon 5228 ama açmıyo yardım edin bi
karanmurdar Üye eyw paylaşım için (ngage de kullandığım bi programdı) Güncelleme sorunu yaayanlar bağlantılarını tekrar gözden geçirsin Sertifika sorunu yaşayanlar, forumdabununla ilgili detaylı açıklama mevcut, aratıp bulabilirsiniz
eyw paylaşım için (ngage de kullandığım bi programdı) Güncelleme sorunu yaayanlar bağlantılarını tekrar gözden geçirsin Sertifika sorunu yaşayanlar, forumdabununla ilgili detaylı açıklama mevcut, aratıp bulabilirsiniz
OttomaN TigeR Üye mustafakinaci' Alıntı: süresi geçmiş sertifika diyor yüklenmedi Genişletmek için tıkla ... Telefonun hackli değil ise sertifikalaman gerekiyor.
mustafakinaci' Alıntı: süresi geçmiş sertifika diyor yüklenmedi Genişletmek için tıkla ... Telefonun hackli değil ise sertifikalaman gerekiyor.
sefo Üye eror mizajur yaziyor inmiyor ----------Eklendi @ 01:04:52 ---------- Yazıldı @ 00:37:06 ---------- eror mizajur yaziyor inmiyor
eror mizajur yaziyor inmiyor ----------Eklendi @ 01:04:52 ---------- Yazıldı @ 00:37:06 ---------- eror mizajur yaziyor inmiyor
eymenkaragöz Üye n97 mini de yüklemeye çalıştım süresi geçmiş sertifika diyor. ne yapmam lazım arkadaşlar :S
burakcan42 Üye quick office telefonumda var ama kaldiramiyorum uygulama yoneticisinde yok menuden de silemiyorm da...
quick office telefonumda var ama kaldiramiyorum uygulama yoneticisinde yok menuden de silemiyorm da...