"Quasar Media Player" Video Takılmalarına Bir Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
"Quasar Media Player" Video Takılmalarına Bir Çözüm
Arkadaşlar bir çok videoyu oynatabildim N900'ümde. Fakat elimde bulunan 350mb civarındaki Cem Yılmaz 2008.mkv dosyasında çok takılma oluyordu, ses ve görüntü birbirini tutmuyordu. Quasar Media Player'da tools/configurations/mplayer kısmına gelin "enable double buffering" kısmını işaretleyin ve çıkın. Daha sonra hiçbir takılma olmadan izleyebilirsiniz. Quasar prosu mplayer ile çalıştığı için sib gibi diğer video oynatıcı programlarda da bu ayardan sonra sorunsuz izleyebilirsiniz. Tesadüfen buldum ve paylaşmak istedim. Selametle...

NR6630

NR6630

Üye
n900 ümü sattım 6300 a uyarmı bu pro:ehe:ehe:ehe:ehe

kaan dean

kaan dean

Üye
depolarda bulamadim link mumkunmu..?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
kaan dean

kaan dean

Üye
linkten ilerledim indirmek istedim uyari verdi """" libqt3-mt "" yukle dedi yapmak istedim uyumsuz dedi.

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
libqt3-mt dosyasini MyDocs a at.

root

dpkg -i /home/user/MyDocs/libqt3-mt.deb

tamamdir.

Eksik paket uyarisi verirse bu sekilde yukle. Ok.

kaan dean

kaan dean

Üye
libqt3-mt dosyasini bulamiyorum sitede "" libqt3-mt_3.3.8b-5-maemo2_armel"" sadece var verdigin koddaki gibi deb dosyasi ni bulamadim

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Tamam zaten o dosya. Önemli olan dosya isim değil. Çok basit bi mantığı var aslında, yapman gereken gerekli dosyayı indirmek ve MyDocs a atmak. MyDocs a attıktan sonra istersen ismini 1 diye değiştir, daha sonra,

root

dpkg -i /home/user/MyDocs/1.deb

diye devam et yüklenecektir.

Bir örnek daha;

Mesela N900 ana dizininde(MyDocs) Kaan diye bir dosya varsa ve gerekli paket dosyasını oraya attıysan; mesela libqt3-mt dosyasını Kaan klasörüne attın ve bu dosyanın ismini 1 diye değiştirdin, o zaman komut şu şekilde olacak;

root

dpkg -i /home/user/MyDocs/Kaan/1.deb

diyeceksin setting up diyecek ve dosya kurulacak... Ok... Selametle...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
kardes dedigin sekilde de yukleme yaptim fakat basaramadim .. yinede cok saol emegine saglik

--------------- Ekleme ---------------

kardes dedigin sekilde de yukleme yaptim fakat basaramadim .. yinede cok saol emegine saglik

bu sekilde bir cok program yuklememis olmama ragmen olmadi sinirim daha fazla bozulmamasi icin biraktim:off:

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Şu ana kadar sadece enna ve bluemaemo programlarını yükleyemedim. Denemediğim yöntem kalmadı. Fakat diğer programları bu veya diğer şekillerde yüklüyorum, sorun olmuyor pek... Ben de kızıyorum bazen fakat N900 bu, yüreğim dayanmıyor affediyorum:ehe Selametle...

NR6630

NR6630

Üye
Şu ana kadar sadece enna ve bluemaemo programlarını yükleyemedim. Denemediğim yöntem kalmadı. Fakat diğer programları bu veya diğer şekillerde yüklüyorum, sorun olmuyor pek... Ben de kızıyorum bazen fakat N900 bu, yüreğim dayanmıyor affediyorum:ehe Selametle...

:naughty:slm bu arad blue maemo çok basit yükleniyodu bende her flash tan sonra. acabqa sende eksik birşeylermi görüyor paket olarak:oke::oke:

Sana 6300 için Winamp Vereyim :) :ehe:aha:

faruk dostum bu winampı hemen istiyorum ha:ehe:ehe:ehe

kaan dean

kaan dean

Üye
:naughty:slm bu arad blue maemo çok basit yükleniyodu bende her flash tan sonra. acabqa sende eksik birşeylermi görüyor paket olarak:oke::oke:

faruk dostum bu winampı hemen istiyorum ha:ehe:ehe:ehe

nurettin kardesim fring goruntulu kullanabilirsin teknoloji harikasi cihazinla:d:

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi

Nurettin kardeş ilk aldığımda kurmuştum. Fakat uyg. hafızası yetmiyordu vanilla ile 8gb ye çıkardım. Şimdiki sorunum bluemaemo ve enna programlarının libeina0 ile çakışması... libeina0 ı kaldırdım fakat bu kez de bu dosya eksik olduğu için yüklenmiyor diyor x-term'de ise "broken packages" uyarısı veriyor. Gezmediğim forum kalmadı. Çözüm bulamadım. Üstad varsa bi bildiğin yardım et... Selametle...:oke:

dafmar

dafmar

Üye
depolardan bulunan vlc programı var tam anlamıyla bi dehşet oynatamayacağı video ses codek yok ..süper bişey

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
vlc de yüklü fakat mplayer kadar verim alamıyorum. Geçen 720p bi film attım ümitsizce, hiçbir oynatıcı atmadı sadece vlc açtı fakat izlenmeyecek derecede kötüydü. Keşke pc'deki gibi olsa, pc'de tek geçerim vlc'yi...

NR6630

NR6630

Üye
Nurettin kardeş ilk aldığımda kurmuştum. Fakat uyg. hafızası yetmiyordu vanilla ile 8gb ye çıkardım. Şimdiki sorunum bluemaemo ve enna programlarının libeina0 ile çakışması... libeina0 ı kaldırdım fakat bu kez de bu dosya eksik olduğu için yüklenmiyor diyor x-term'de ise "broken packages" uyarısı veriyor. Gezmediğim forum kalmadı. Çözüm bulamadım. Üstad varsa bi bildiğin yardım et... Selametle...:oke:

slm osman senin problem şu şekilde geçecektir flash at ve ilk uygulama olarak blue maemoyu kur.. çakışan proların en kesin çözümü hep budur..:oke: yedekleme yapmayıda unutma daha çabuk kurarasın ve hiçbir bilgin gitmez:naughty:

nurettin kardesim fring goruntulu kullanabilirsin teknoloji harikasi cihazinla:d:

tavsiyeni göz önünde bulundurarak hemen işleme koyuldum:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe ama sanki görüntülü konuşturma kaliteside düşükmü ne:d::d: yada benim 6300 da kamera puslu:d:

gecezxzx

Üye
merhaba...ya ben indirdim libqt3 u yanliz islem etkisiz dedi sonra x terminal den denedim area is locked anothergibi bir uyari yazisi cikiyor neden

converter2

converter2

Üye
ben program ve libqt3 ü yükledim ama program açılmıyor açılır gibi yapıp kapanıyor uygulama yöneticisinden baktım bozuk veya güncellenemez yazıyor.

NR6630

NR6630

Üye
arkadaşlar programda böle bişi yoktu dediğim gibi biz hep kuruyoduk ama demekki ya bakım aşamasında yada ufak bir güncelleme yapıcak sahibi bence

Üst Alt