Quaresma'nın Fiyatı Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Quaresma'nın Fiyatı Açıklandı
Beşiktaş'ın bu sezon başında Inter'den 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ile transferi ettiği Ricardo Quaresma, Siyah Beyazlı takımda ortaya koyduğu performansla yeniden eski günlerine dönüş sinyali vermişti.

Barcelona ve Inter'de geçirdiği sezonlarda adı çok fazla anılmayan, milli takım kadrosunda kendisine yer bulamayan Portekizli oyuncu, ilk olarak 2 yıllık sürenin ardından yeniden ülkesinin formasını sırtına geçirmişti. Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına kalması da Ricardo Quaresma'nın Avrupa futbol piyasasında yeniden gündeme gelmesine katkı sağladı.

Beşiktaş ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma ile başta ülkesi Portekiz'den olmak üzere, Avrupa'nın bir çok takımının ilgilendiği ve menajerler aracılığı ile yıldız futbolcu için girişimlerde bulundukları biliniyor.

Beşiktaş yönetimi bugüne kadar gelen teklifleri net bir dille geri çevirirken, Siyah Beyazlı futbol komitesi Quaresma'nın bonservisi için taban fiyatı belirledi.

Siyah Beyazlı yöneticiler Quaresma'yı satmak gibi bir niyetleri olmadığı vurgularken, kendilerine gelen ısrarlı tekliflere karşı oyuncu için en az 25 milyon Euro talep ettikleri öğrenildi.

25 milyon Euro'nun altındaki hiç bir teklifi dikkate almayacakalarını vurgulayan yönetim kurulu, bu rakamı veya daha fazlasını verebilecek bir kulüp ile masaya oturabileceklerini ancak Portekizli oyuncunun satışının çok zor ihtimal olduğunun altını çiziyorlar.Kaynak: DHA
 


ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bonservisi oldukça az. Zira 2008 yılında 38 milyon euroya Porto'dan İnter'e transfer olmuştu. Gelecek yıl 35 milyon euroyu geçer bonservisi şayet sakatlık olmazsa :cool
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Sadece 25 milyoncuk mu?:ehe 50 verseler satmayız.Adam bencil oynuyo ama biz onun bencil oyununu seviyoruz zaten.O da pascal gibi bir efsane olma yolunda ilerliyor:pro:
 
Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Q7 jübileyi Beşiktaş'ta yapsın. Taraftarın sevdiği tarzdan oyuncular bunlar. Porto'dan beri takip ederdim kendisini Beşiktaş'ımda jübilesi süper olacaktır Allah nasip ederse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt