Qualcomm: CES 2017'de görüntülenen cihazlar Nokia'nın değil

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Qualcomm: CES 2017'de görüntülenen cihazlar Nokia'nın değil


Bu sene tekrar sahalara dönen firma Android üzerinde çalışan modeller sunacak ve ilk model de bir kaç gün önce Nokia 6 adı ile gelen yeni orta seviye akıllı telefon olmuştu.

Nokia, ayrıca kısa süre içerisinde de yeni amiral gemisi modeli Nokia 8'in duyurusunu gerçekleştirecek. Bu yeni cihazın gelecek ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde CES 2017 içerisinde Qualcomm, Snapdragon 835 yonga setine sahip bir akıllı telefonu sergilerken, iddialar ise bu yeni cihazların Nokia'nın ilerleyen haftalarda sunacağı Nokia 8 olduğu yönündeydi.

Qualcomm'dan bu iddialar sonrasında bir açıklama geldi. Firma, CES 2017'de bulunan Snapdragon 835 cihazın Nokia'nın akıllı telefonu olmadığını kaydetti.

Nokia 8 akıllı telefon iddialara göre iki farklı versiyon olarak gelecek. Bu versiyonlardan birisi 4GB sistem belleği ve Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti içerirken, diğer model de 6GB sistem belleği ve Snapdragon 835 ile pazara sunulacak. Ayrıca her iki akıllı telefonun da işletim sistemi de Android 7.0 Nougat olacak.

Catherine Baker, Qualcomm:

"We do not disclose details of our reference design. We've seen a few stories rumoring what we demonstrated in our CES booth to be a Nokia device, those reports are not accurate, our 835 demos were on our own reference design devices which we use to demo our Snapdragon SOC's every year."
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şasırdımmı Tabiyki Hayır :D
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
çakal Bi youtuberın işi o :D video da yok ortalıkta
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61


Üst Alt