Quake 4 Kontörsüz Versiyon 240X320 Multiplayer(Bluetooth'la Karşılıklı Oynanabiliyor)Önizlemeli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bozic

Üye
tesekkurlker arkadasım faturalı hat kullanıyorum ılk actıgında konuyu ındırmıstım hıcbır acıklama yoktu ve 4 tl den tam 12 kere oyunu mobil odeme ıle satın almıs gozukuyorum tam 48 tl turkcell e sıkayet ettım ama 4 gun oldu cvp cıkmadı 48 tl için tesekkur ederım

karapağlos

karapağlos

Üye
saol koçum

emre38emre

Üye
benimde ocağıma incir ağacı diktin keşke açıklama yapsaydın milleti resmen kandırdın

Ramazan6161

Ramazan6161

Üye
Ellerine sağlık kardesim

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
sakin indirmeyin

sico

sico

Üye
teşk kardş

geveze_52

geveze_52

Üye
tşk ederim

dıtdıt

dıtdıt

Üye
teşekkürler..

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Denemeden teşekkür etmeyin lütfen görende ücretsiz paylaşım sanacak.

asasas74

Üye
ebeye sağlık

igleoo

igleoo

Üye
neden adminler konu ile ilgilenmiyor sitenin güvenirliliğini kaybediyor bu gibi durumlar şikayet butonu ekleyin adminler sorumlu olun cevaplara bakın milleti kandırıyorlar bende faturalı hat kullanıyorum yazık millete on paralık oyun için bir dünya ücret ödeniyor

Not: KONUYADA BAKMADAN TŞK ETMEYİN ÖNCE KONTROL EDİN

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
neden adminler konu ile ilgilenmiyor sitenin güvenirliliğini kaybediyor bu gibi durumlar şikayet butonu ekleyin adminler sorumlu olun cevaplara bakın milleti kandırıyorlar bende faturalı hat kullanıyorum yazık millete on paralık oyun için bir dünya ücret ödeniyor

Not: KONUYADA BAKMADAN TŞK ETMEYİN ÖNCE KONTROL EDİN

Konu veya mesajı ! şikayet et sistemini kullanarak bizlere bildirim yapmadan konuyu fark etmemiz zaman alabilir. Şikayet ederk yardımcı olabilirsiniz.

Konu başlığında ilk mesaja; hatırlatma, not eklendi. Konu :locked:

Üst Alt