Quake 4 [High Graphic] [New] [1.54MB] [s60 V3]

Sponsorlu Bağlantılar

Bilo 81

Üye
Arkadaslar bu oyunun pasfortu ne?

capadent

Üye
oyunu yüklediğini ve sorunsuz çalışıyor diyen arkadaş bize de nasıl yüklediğini ya da ******ini biliyorsan açıklar mısın.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
eksik paylasım.Beklemekten başka çare yok acaba pasword neyse

rainman65

rainman65

Üye
tşkler babacan

salih_123

salih_123

Üye
harika bir
oyun

capadent

Üye
salih harika bir oyun diye yazmışsın da oyunu yüklemeyi ve açmayı nasıl becerdin bir anlatablir misin.

bulentba

bulentba

Üye
:yurutşkler:yuru

silop_kms

silop_kms

Üye
emeğine sağlık,güzel...

siego and bp

siego and bp

Üye
teşekkürler

aryscat

aryscat

Üye
Paylaşım olsun diye paylaşım yapmayın...

capadent

Üye
şuraya harika paylaşım teşekkür falan yazan arkadaşlar acaba oyunu çalıştırmayı becerebildiler mi.eğer öyleyse biriniz nasıl yaptığını anlatırsa makbule geçer.yoksa yalandan çalıştı falan mı diyorsunuz anladığım kadarıyla.

Anqer-X

Anqer-X

Üye
maxicep.e yakısmıyor boyle seyler bence boyle DEV ..bı cepsıtesıne nasıl oluyorda bı programın serıalını vermeden oyunu verıyıyo oyunu oynayamadıktan sonsa paylasımında bence bı anlamı kalmaz heralde dımı arkadaslar...!!!!!!!!

misteryomas

misteryomas

Üye
deneyin arkadaşlar;
****** : 9678

kaynak:

wildtiger223

wildtiger223

Üye
yüklendıkten sonra ıkı uygulama gelıo bırı quake4 yazıo dıgerı password oyuna password almadan sokmuo ama password dosyasına gırdıgımde bazı ulke ısımlerı var password falan yok ?

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar o verılen serıalı kabul etmıyor....

hayabusa77

hayabusa77

Üye
işte buldum ama alıntıdır
KURULUM:
1. Tarihi 06.09.09 yapıyoruz;
2. Oyunu telefona kuruyoruz.;
3. Telefonu restart ediyoruz;
4. kayıt koduna 5561 yazıyoruz;
5. OYNUYORUZZZ!!!.

****** de sorun olursa 9678 i kullanabilirsiniz. Fakat açıp kapamanız gerek..

Anqer-X

Anqer-X

Üye
hayabusa77 ...kardes buldugun serıallerde gecerlı degıl sen denedınmı ben denedım ...saygılar

hayabusa77

hayabusa77

Üye
valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra re at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz

--------------- Ekleme ---------------

valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra res at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz

--------------- Ekleme ---------------

valla ben oynuyom bi yerde yanlışlık yapmış olmayasın tekrar dene yükledikten sonra res at ondan sonra oyunu aç ve ******leri yaz

haloven

Üye
arkadaşlar verdiğiniz ******ler olmuyor.. bu nasıl bi oyundur.. oynayan arkadaşlar nasıl oynuyor ve cevap yazıyor...

hayabusa77

hayabusa77

Üye
ya suan ben oynuyorum tlfon düzelincde ekran görüntüsü vericem tarih kesibn geri alın almazsanız olmaz!!!!!!!

Üst Alt