Quake 3 Arena bilgisayar oyunun aynısı N82 ve N95 8GB'da ! (Yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

afd92

Üye
E90 da çalıştı

alikulaksiz

Üye
n82 de çalışıyor teşekkürler

byilmazZ

byilmazZ

Üye
483 mb gözümü korkuttu. 1GB lık hafıza kartına kursam telefon açılmaz :)

Paylaşım için sağol yinede :oke:

ajdar1234

Üye
n82 için indirmekteyim. deneyip görecem...

CS BETA

CS BETA

Üye
N86 8MP için deniyen warmı ?

ajdar1234

Üye
n82de çalışıyor. yazılar küçük biraz yalnız...

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
arkdasım öncelikle özr dilerim...
bu N86 8MP 'de de calisirmi ? "KENDİNDEN 8GB FLASH HAFIZA 74 MB dahili dinamik hafıza , 16 GB ye kdr harici hafıza takılması , 128 MB RAM , 434mhz , Symbian OS 9.3 S60 3rd edition feature pack 2"
" benim bildiklerim bunlar diger özelliklerini saymama gerek yok :p ?_?

--------------- Ekleme ---------------

ins calisrrrr ?

N79, N85, N86 gibi cihazlar oyunu açar fakat oyun ağır 3D grafikleri içerdiği için özel olarak 3D Grafik İşlemcisine(3D Graphics HW Accelerator) ihtiyaç duyar. Bu işlemci de saydığım cihazlarda bulunmadığı için oyun oynanmayacak derecede kasar. N82 ve N95 8GB'taki işlemci N79, N85 ve N86'daki işlemciden daha güçlüdür.

CS BETA

CS BETA

Üye
N79, N85, N86 gibi cihazlar oyunu açar fakat oyun ağır 3D grafikleri içerdiği için özel olarak 3D Grafik İşlemcisine(3D Graphics HW Accelerator) ihtiyaç duyar. Bu işlemci de saydığım cihazlarda bulunmadığı için oyun oynanmayacak derecede kasar. N82 ve N95 8GB'taki işlemci N79, N85 ve N86'daki işlemciden daha güçlüdür.

hm bilgi icin saol boşa heveslendim desene:ağlarım:

alisansan

Üye
n82`de denendi %100 çalışıyoo paylaşım için teşekkürler

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim iyi oyunlar :oke:

alexs_38

Üye
arkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun bende çın n95 8 qb war lakın ne oyun nede proqram yuklenmıyo acmıyor hc 1 dosyayı moralım cok bozuk allah rızası ıcn 1 yardm nolurrrrrr :ağlarım:

Emperian

Emperian

Üye
hocam süpersin çalışıyor, john cena gibi adamsın valla :)

carvantes

carvantes

Üye
5.partta problem var

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

youngman112

youngman112

Üye
şimdi indirdim hepsini hiç bir sorun yoktu ayrıca n82 de mükemmel çalışıyor :oke:n82 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim ama bende yazı sıkıntısı yaşıyorum boyutu çok küçük bu konuda bir çözüm yokmu:hmmm

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
şimdi indirdim hepsini hiç bir sorun yoktu ayrıca n82 de mükemmel çalışıyor :oke:n82 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim ama bende yazı sıkıntısı yaşıyorum boyutu çok küçük bu konuda bir çözüm yokmu:hmmm
maalesef yok.oyunun çözünürlüğü küçülünce, çözünürlüğe bağlı olarakta yazılar küçülüyor.

sevdalımcanım

Üye
rara kodu nedir bunun

Üst Alt