turko9999
Üye
Ben zaten inmemesinden deil hızından şikayetçiydim (18 KB/sn) saolsun arkadaşım 3 saatte indirdiAlıntı: turko9999 göndermiş. >
İnmiyo yaa kafayı yicem başka yere upload eden yok mu ????
--------------- Ekleme ---------------
BU şekilde counter filan da varsa lütfen paylaş teşekkürler
1.linkler zaten rapidshare'e yüklenmişti.bende sorun oluyor diye zshare'e yükledim.zshare'de sadece bir dakika bekledikten sonra hemen indirme işlemine geçiyor.
2.bu şekilde cs gta vs bulursam hemen paylaşacağım
tmm kardes saolasın tesekkur ederım peki elınde daha bu tur oyunlar warmı warsa onlarıda paylasırsan sevınırımprogramı yok maalesef.sadece bilgisayar işinden çok iyi anlayan insanlar,uzun bir süre uğraşarak bilgisayar oyunlarını telefona uyarlayabilirler ( tabi yeni oyunları uyarlayamazlar,2000 yılından önceki oyunları uyarlayabilirler ancak,zaten yeni oyunları uyarlasalar bile telefon kaldırmaz)
bulursam paylaşırım kardeş.belkide bende pc oyunlarını telefona aktarabilirim ( çalışmalara başladım ama hiç umudum yok çevirebileceğimdentmm kardes saolasın tesekkur ederım peki elınde daha bu tur oyunlar warmı warsa onlarıda paylasırsan sevınırım)
bende n73 var bu telefonun neyine quake 2telefonun kendine hayrı yok
N73 maalesef bu oyunu kaldırmıyor.tam olarak kaç mb ram gerekiyor benim n73 22mb ram var yeter mi=?
n73 açarmı peki=?
N79'da çalıştığı söyleniyor.n-79da sorun verır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?