Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

Ben zaten inmemesinden deil hızından şikayetçiydim (18 KB/sn) saolsun arkadaşım 3 saatte indirdi

caca41

Üye
tmm kardes saolasın tesekkur ederım peki elınde daha bu tur oyunlar warmı warsa onlarıda paylasırsan sevınırım )

rapman

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardes saolasın tesekkur ederım peki elınde daha bu tur oyunlar warmı warsa onlarıda paylasırsan sevınırım )
bulursam paylaşırım kardeş.belkide bende pc oyunlarını telefona aktarabilirim ( çalışmalara başladım ama hiç umudum yok çevirebileceğimden )

N82 sorunsuz bi şekilde çalıştırdı oyun mükemmel

omer1230

Üye
bende n73 var bu telefonun neyine quake 2 telefonun kendine hayrı yok

tam olarak kaç mb ram gerekiyor benim n73 22mb ram var yeter mi=?

CS BETA

Üye
kardesim saol crc hatası war partlarda ama 1. part onarılıyoda 2. onarılsada hata alio yeniden indirmek gerekio tsk

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

CS BETA

Üye
arkdasım öncelikle özr dilerim...
bu N86 8MP 'de de calisirmi ? "KENDİNDEN 8GB FLASH HAFIZA 74 MB dahili dinamik hafıza , 16 GB ye kdr harici hafıza takılması , 128 MB RAM , 434mhz , Symbian OS 9.3 S60 3rd edition feature pack 2"
" benim bildiklerim bunlar diger özelliklerini saymama gerek yok ?_?

rapman

Üye
    Konu Sahibi
açması lazım.indirip deneyip sonucu yazarsan sevinirim.

CS BETA

Üye
Hüseyin biraz sacma olcak ama N86 yı haziranda alcam suan 175 tl eksik ama simdiden tüm 3D li 9.3 oyunlarını indirdim hepsi hazır kurulumunu filan yazıp topladım kısaca hepsi Yerel diskimde