mhmtozturk
Üye
nasıl çalışıyor arkadaşım söyle bizde oynayalımArkadaşlar n79 da çalışıyo
nasıl çalışıyor arkadaşım söyle bizde oynayalım
pips'de güncelleme hatası veriyor ve nette pips denen şeyi bulamadım yaf
ilk sayfaya bi de pips 1.5.2 beta.sisx i koyuyorum.oyunu açamayan arkadaşlar bi de onu kurduktan sonra açmayı deneyin bakalım olacak mı.
arkadaşlar n79'da olmuyor oynayamıyorum telefon kandırıyor açar gibi yapıp açmıyor yaa
birde bu rar'lı dosyanın içinden çıkan quake 2 klasörünü nereye atıyoruz ben direk hafıza kartına attım öyle kaldı yoksa o yüzden mi çalışmıyor
hiç bilgisi olan yok mu ya
bilgilendirdiğin için teşekkürler.oyunun seslerinin müzik çalara eklenmesi sinir bozucu bir durum.hem yer kaplıyor,hemde çalınca a u gibi sesler çıkıyor.arkadaslarımızın anlattgı gbı bılgsayardan ıkı dosyayı bırlestrıp quake 2 klosorunu hafıza kartına atıyoruz.sonra quake sıs dosyasını kuruyoruz sonra pıps 1.5.2 beta sıs ı kuruyoruz bukadar oyun hazırdır bıde quake 2 klosorunu xplore ıle gızle yapmayınca muzıklerı muzık calarda cıkyo gızle yapınca cıkmyor muzıklerı bılgılendrmek ıstedm
o zaman başlığı değiştirsinler dostum millet yanlış bilgilenmesin hemde indirip kurmaya çalışmasınBen internetten baktım n79un rami maximum 50 mb'a çıkabiliyor.Ondan dolayı açılmayabilir.
İnmiyo yaa kafayı yicem başka yere upload eden yok mu ????
--------------- Ekleme ---------------
BU şekilde counter filan da varsa lütfen paylaş teşekkürler
benim başlığa N79'da çalışıyor dememin sebebi,hayabusa77 adlı arkadaşımızın benim N79'umda çalıştı demesidir..eğer bir kişi daha N79'da bu oyunu çalıştıramassa,başlığı değiştireceğimo zaman başlığı değiştirsinler dostum millet yanlış bilgilenmesin hemde indirip kurmaya çalışmasın
programı yok maalesef.sadece bilgisayar işinden çok iyi anlayan insanlar,uzun bir süre uğraşarak bilgisayar oyunlarını telefona uyarlayabilirler ( tabi yeni oyunları uyarlayamazlar,2000 yılından önceki oyunları uyarlayabilirler ancak,zaten yeni oyunları uyarlasalar bile telefon kaldırmazarkadaslar ben bısey sorcamm buu bılgısayar oyunlarını telefondada acabuılırmıyız pekı mesela burda Quake oyununu wermıssın pekı baska bıı oyunudaa acabılıyomuyuz telefondaa ornegın ben telefonumda counterr oynamak ıstıyorum pc dekının aynısını nasıl olcak bu ıs bunu telefona gore uyarlamamız ıcın bı program falan bısey warmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?