KELGER Üye Konu Sahibi kardeş onu yapamadım adminler yapsın ama paylaştığım site sağlam kolay indirmesi
feyyazevci Üye 2 aydir uğraşıyorum yok abi olmuyor olmuyor v52 5800 hackli ama yok bana mısın demiyor
bulentemre Üye Eyvallah kardeş bende telefona format attım QT prosunu istiyordu yani eksik diyordu yine teşekkürler
hayalimsin899 Üye kardeşim satıo var bnde kuruyor ama kurduktan sonra içindeki bileşenleri kurmuyor haya veriyor?
tanerbabacan Üye tel i hacklesek silinmeyen programları silebilirmiyiz? ben qt yi yükledim simdi silemiyorum!
delijojuk77 Üye kardeş tam olarak ne işe yarıyo bu uygulama python gibi uygulamamı bize ne gibi bi artıları olur ben n97kullanıyorum bu uygulamayı yükleyince telde ne gibi atrılar olcak
kardeş tam olarak ne işe yarıyo bu uygulama python gibi uygulamamı bize ne gibi bi artıları olur ben n97kullanıyorum bu uygulamayı yükleyince telde ne gibi atrılar olcak
b_gundem Üye kardes dediğin gibi e ye kurdum kurulum basarılı ama qt ile çalısan program kurunca qt eksik diyor?? fbtouch kurdum böyle dedi sebebi nedir
kardes dediğin gibi e ye kurdum kurulum basarılı ama qt ile çalısan program kurunca qt eksik diyor?? fbtouch kurdum böyle dedi sebebi nedir
İncİnat Üye Beyler QT kendi uploadım buyrun sorunsuz önce QT_4.07(3) ü sonra QT_MOBİLİTY4.07(3) ü kurun iyi günler... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler QT kendi uploadım buyrun sorunsuz önce QT_4.07(3) ü sonra QT_MOBİLİTY4.07(3) ü kurun iyi günler... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız