Qt_4.7.3_E sürücüsüne yüklenen

anca jeton düştü, sanırım uygulamaları c ye yüklücez.gezingeni,gpsp yi denedim taş gibi çalışıyor.şimdi turntableyi denicem.eline saglık

bende indirdim sertifikaladım. ama kurmaya çalıştığımda güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez gibi hatalar alıyorum. o yüzden yükleyemedim.

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
bende indirdim sertifikaladım. ama kurmaya çalıştığımda güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez gibi hatalar alıyorum. o yüzden yükleyemedim.

kardeş senin sertifikalamanda yanlışlık var hiç oynamadan hacklı telefona yükleniyor

kardeş senin sertifikalamanda yanlışlık var hiç oynamadan hacklı telefona yükleniyor

tekrar sertifikaladım ama olmadı.Neyse yine de teşekkürler kardeş...

----------Eklendi @ 16:30:36 ---------- Yazıldı @ 16:30:02 ----------

cepten freesigner ile yaptım.sertifikayı..

şimdi biz qt i e ye turntableyi c e mi kurucaz

yha senin verdiqin qt yi kurudm ama pips hatası veriyor tel hacklidir herşeyi modiyelidir acaba ovi storeden gelen pipsten mi sorun yaratıyor dedim sildim ne var neyok yinde pips hatası veriyor ve cfw de pips hatası vermiyor çünkü ndriveyi kurmuştum acaba rom pacherden open all açmakmı lazım bide ole deneyem

çok güzel bir uygulama ellerine sağlık süperrrr 10mb yer açtım c sürücüsünde süpersin blader.......

KELGER

Üye
    Konu Sahibi

gardeş qt mobility diye bi program eksik.o programı buldum.ama yüklenemiyor diyor. telefonum x6 dır. artı fulldür.hacklidir.

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
buyur kardeş Qt mobilty 1.3

Yüklenmiyor ayrıca yedek e kurulmuyor bndeki Qt yedeğe yyüklenebiliyor ama yourtube tele reset attırıyor progu çalıştırınca kafayı yedim yardım et lütfen

ben bu prou sertifikalama rağmen bi bende çalışmadı neyse kısmet değilmiş

]
Yüklenmiyor ayrıca yedek e kurulmuyor bndeki Qt yedeğe yyüklenebiliyor ama yourtube programını çalıştırınca tele reset attırıyor kafayı yedim olmuyor olmuyor

şunun sertifikalanmışını sunarmısınız.