Qt sorunu olanlar varsa, aşağıdaki linkten Smart Installer uygulamasını yüklesin. Daha sonra Qt gerektiren herhangi bir programı telefona kurun. Eksik tüm bileşenler telefona otomatik olarak kurulacak.
arkadaşım senden rica etsem bunu bilindik yerlere yüklesen bizde indirebilirsek durmadan farklı pencereler açıyor üyelik istiyor explorer kilitlendi reklamlardan indiremiyorum üyeliksiz senden rica ediyorum lütfen bilindik yerlere yüklersen sevinirim bir türlü indiremedim gına geldi bana şimdiden teşekkürler ellerine sağlık
yok kimsenin ilgilendiği yok proğram hala indirilemiyor ne olur yani bilindik yerlere yükleseniz bir iyilik yapsanız allah rızası için bu kaçıncı mesajım
yok kimsenin ilgilendiği yok proğram hala indirilemiyor ne olur yani bilindik yerlere yükleseniz bir iyilik yapsanız allah rızası için bu kaçıncı mesajım
Link ile ilgili yaşadığınız sıkıntılarda linkin bulunduğu mesajın altındaki "Mesajı Şikayet Et" linkine tıklayıp "Link kırık" mesajı yazarsanız konu daha çabuk kontrol edilir. Gerekirse link yenilenir veya yenilenemiyor ise konu kilitlenir. Bilginize.