QT ,Phyton ve Belle sistem yapisina hakim olan arkadaslara cagri!

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
QT ,Phyton ve Belle sistem yapisina hakim olan arkadaslara cagri!
Arkadaslar,

Benim kendi CFW'mde kullandigim S-Cleaner isimli temizlik programinin veritabanini vakit buldukca guncelliyorum. Belle sistem genelinde bilgi sahibi olanlarla el ele versek, soyle guzel bir sistem temizlik programi yapsak??? Programin adi da Maxi Cleaner olsa

Tepkiler: Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Diğer Proje Bitmeden Bide
Bu Arada Bende Boş Durmuyorum DM de Olan Text Operator Logo Maker PC Uygulamasını Telefona Uyarladım

Tepkiler: Silinen Üye 14714
Cleaner uygulaması yapmak kolay hazır veritabanı hazırlarsanız gereksiz dosyaları kapsayan ini formatında ben yardımcı olabilirim.

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Diğer Proje Bitmeden Bide
Bu Arada Bende Boş Durmuyorum DM de Olan Text Operator Logo Maker PC Uygulamasını Telefona Uyarladım

Helal sana. Ne zaman kullanmaya basliyoruz?
Bu arada "projeler bitmez Symbian olmez" diyelim Proje cilgini yapalim forumdaki herkesi

- - - Eklendi - - -

Cleaner uygulaması yapmak kolay hazır veritabanı hazırlarsanız gereksiz dosyaları kapsayan ini formatında ben yardımcı olabilirim.

Ben program olarak kullaniyorum, ve veritabani hazir. Ekleme yapiyorum firsat buldukca. Bir ara paylasacagim. Peki nasil-neyle kullanmayi dusunuyorsun bu veritabanini?

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Helal sana. Ne zaman kullanmaya basliyoruz?
Bu arada "projeler bitmez Symbian olmez" diyelim Proje cilgini yapalim forumdaki herkesi

Renk Yaptım, Bir Küçük Sorun Var Formatı GIF Değil..

- - - Eklendi - - -

Ben program olarak kullaniyorum, ve veritabani hazir. Ekleme yapiyorum firsat buldukca. Bir ara paylasacagim. Peki nasil-neyle kullanmayi dusunuyorsun bu veritabanini?

Eğer Aynı S-Cleanerdan Bahsediyorsak Sanırım Onun Veri Dosyası Metin Halinde İdi

achambo

Üye

proje çılgınları diye grup açın bence

ilk üyelerden biri olurum

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Renk Yaptım, Bir Küçük Sorun Var Formatı GIF Değil..

- - - Eklendi - - -

Eğer Aynı S-Cleanerdan Bahsediyorsak Sanırım Onun Veri Dosyası Metin Halinde İdi

Kesinlikle ayni programdir

.cfg = .txt

- - - Eklendi - - -

iki dosya var;

1. sistem temizligi
2. sistemdeki artik dil dosyalari icin.

Bu ara .rsc uzantili gereksiz dosyalari da ekleyecegim.

- - - Eklendi - - -

proje çılgınları diye grup açın bence

ilk üyelerden biri olurum

Cilgin sayisini arttiralim, bakalim sonuc ne olacak?

Tepkiler: achambo

Anil-D

Üye
banada 3 5 şey ogretin bende yapmak istiyorum

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bunlardan Önce Programlama Mantığı, Sonra Algoritma, Sonra C, Sonrada Qt Öğrenmek Daha Faydalı Olur

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ben Hemen Hemen Bitirdim İşlerimi, İstek Ve Yapılacak Olanlarda Eklenirse Artık Biryerden Başlayabiliriz

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben Hemen Hemen Bitirdim İşlerimi, İstek Ve Yapılacak Olanlarda Eklenirse Artık Biryerden Başlayabiliriz

- Veritabani kisisellestirilebilir olmali,(kullanici tarafindan gelistirilmeye/guncellenmeye acik olmali)
- Sistemden temizlenmesini istedigimiz dil dosyalari icinden secim yapabilmeliyiz, (dileyen istemedigi tum dil dosyalarini secebilmeli)

Ilk etapta onemli olanlar bunlar. Gozden kacirdigim noktalar varsa, fikri olan arkadaslar belirtirlerse kolayca tespit edebiliriz.

Tepkiler: Mesut Aktaş