arkadaşlar sadece ilk safadaki qt yi kurmak yeterli mi? bu sayfadaki smart installer ı da kurmak gerekiyo mu öncesinde?bende smart installer ADM 1.35(0) yüklü gözüküyor zaten?bu verilen linkteki nokia smart installer 0.17(1) sürümü olarak gözüküyor farklı bişey mi acaba?daha da bozmayalım ayarları.. yardımcı olur musunuz lütfen...
arkadaşlar sadece ilk safadaki qt yi kurmak yeterli mi? bu sayfadaki smart installer ı da kurmak gerekiyo mu öncesinde?bende smart installer ADM 1.35(0) yüklü gözüküyor zaten?bu verilen linkteki nokia smart installer 0.17(1) sürümü olarak gözüküyor farklı bişey mi acaba?daha da bozmayalım ayarları.. yardımcı olur musunuz lütfen...
yani ilk sayfadaki qt yi değil mi sadece? tek dosya var içinde zaten qt mobility 1.2.0 beta1
diğer 3 link nfc olan cihazlar için sanırım değil mi c7 ler için.
ayrıca 2. link ölmüş haberin olsun arkadaşım nfcchat olan
yani ilk sayfadaki qt yi değil mi sadece? tek dosya var içinde zaten qt mobility 1.2.0 beta1
diğer 3 link nfc olan cihazlar için sanırım değil mi c7 ler için.
ayrıca 2. link ölmüş haberin olsun arkadaşım nfcchat olan
kusra bakma ben denediğimde açılmamıştı bi süre şimdi çalışıyor evet.emeğine sağlık bu arada hepsi cihazlar için derken??? nfc chat,nfc corcboard ve nfc interactor ne işe yarıyor? kusra bakma bilmediğimden soruyorum nfc yi görünce nfc li cihazlar için diye düşündüm ama??