Qt hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Qt hakkında
Qt ne kadar gelişmiş desteklemediği platform kalmamış 5.1 ile linux tabanlı sistemler,windows,sailfish ve meego destekliyor android ve ios içinse test ediliyor 5.2 de android ve ios'a tam destek vericekmiş :hmmm zamanında heves etmiştim ama bıraktım tekrar başlicam galiba :)

akinorta

Üye
Günümüzde kullandığımız bir çok uygulamanın temelinde qt vardır. Ayrıca bazı donanımların embed kodlarıqt ile yazılmıştır. Zengin kütüphanesi qtcreatorun sunduğu kullanım kolaylıkları sayesinde popüler olmaya devam etmektedir. tüm işletim sistemlerinde kullanabiliyor olmak geliştiriciler için müthiş bir fırsattır. Vlc player ve popüler futbol oyunu olan PES in bazı dosyaları qt ile yazılmıştır. Bunlar sadece basit örnekler. Bazı otomobillerin elektronik panellerinde ve sağlık sistemlerinde de kullanılmaktadır.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Giderek yayılan ve büyüyen bir sistem :) java gibi ama daha hızlı

fatih54102

fatih54102

Üye
Görsel arayüz için en iyi Cross-Platform aracı(wxwidgets daha hızlı ama o Qt kadar iyi değil), performans almak için kodlama bölümünde asla Qt kütüphaneleri kullanılmamalıdır. Standard C++ kodlamanızı yapın ve sadece arayüzü Qt ile tasarlayın.Ancak dikkatli olun bu şekilde arayüz doğal olmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt