Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Qt 4.7.3 ve Qt Mobility
Sponsorlu Bağlantılar
Del Rey
Üye
Konu Sahibi
Qt 4.7.3 ve Qt Mobility
Forumda bulunmayan bir yazıydı. Ne işe yarar bu Qt? Bazı uygulamaları ve tarayıcıyı geliştirir diyebiliriz. En son sürümü indirmek için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine tıklayın.
Qt 4.7.3 ve Qt Mobility
By_GaBLiN
Üye
Eline SağLıK Kardeşim TeşekkürLeR
adnanokay
Üye
teşeekkür
Nokia001
Üye
Paylaşım İçin Sağol.İndiriyorum.Telefonda 10 MB yer kaplıyor.Telefon hafızasından silip Hafıza kartına değiştirmek için lazım oldu.Ne işe yaradığını pek bilmiyorum fakat görüntü kaydırmak gibi bişeymiş sanırım..videosunu izlemiştim..5800'da olması gereken bişey.Ovi Haritalarda kolaylık sağlıyor çünkü...
anılbaran
Üye
forumda var zateb ben 1 haftadan beri paylaşıyom bunu zaten
ferhat burak
Üye
Klasör içindeki dosyaların hangisini yükleyeceğiz yardım eder misiniz ? N8 de QT 4.7(3) ve daha üstünü istiyor da..
Teşekkürler
askdoktor
Üye
Sertifika hatası veriyor herşey bıktım ya hackleme de yapamadım telefona resimli anlatımların resimleri yok yada linkler açılmıyor sertifika hatası nedeniyle program kuramıyorum offfff ya kafayı yicem en sonunda...
Teşekkürler 5800'da ilk Önce Qt Klasöründeki 4.6.3. Sürümünü Yükledim Sonra QtMobility Klasöründeki 1.0.2 sürümünü Yükledim Sonra Uygulamam Sorunsuz Çalıştı
ahmetc503
dosya virüslü diyor napıyım indiriyimmi
vbazgin
Üye
kardeş paylaşım için saol ama bir sürü setup var dosyada hangilerini yükliyicez yardım edermisin?
birde dosyaların içinde fp2 filan yazıyo onlar ne işe yaıyor şöyle geniş çaplı bir şekilde anlatabilirmisin lütfen biraz yardım edebilirmisin acaba?¿?¿?¿?¿?
themardinli
Üye
o önemli değil önemli olan önce qt sonra qt mobility uygulamasını yüklemek sürümlerine fazla takılmayın