Qt 4.7.3 ve Qt Mobility

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Qt 4.7.3 ve Qt Mobility
Forumda bulunmayan bir yazıydı. Ne işe yarar bu Qt? Bazı uygulamaları ve tarayıcıyı geliştirir diyebiliriz. En son sürümü indirmek için adresine tıklayın.

Qt 4.7.3 ve Qt Mobility

• Beğen
Tepkiler: zero12, sonundakayıt, ibyz07823 ve 5 diğerleri

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Eline SağLıK Kardeşim TeşekkürLeR

adnanokay

Üye
teşeekkür

Nokia001

Üye
Paylaşım İçin Sağol.İndiriyorum.Telefonda 10 MB yer kaplıyor.Telefon hafızasından silip Hafıza kartına değiştirmek için lazım oldu.Ne işe yaradığını pek bilmiyorum fakat görüntü kaydırmak gibi bişeymiş sanırım..videosunu izlemiştim..5800'da olması gereken bişey.Ovi Haritalarda kolaylık sağlıyor çünkü...

anılbaran

anılbaran

Üye
forumda var zateb ben 1 haftadan beri paylaşıyom bunu zaten :D

• Beğen
Tepkiler: *-king-*
ferhat burak

ferhat burak

Üye
Klasör içindeki dosyaların hangisini yükleyeceğiz yardım eder misiniz ? N8 de QT 4.7(3) ve daha üstünü istiyor da..
Teşekkürler

askdoktor

askdoktor

Üye
Sertifika hatası veriyor herşey bıktım ya hackleme de yapamadım telefona resimli anlatımların resimleri yok yada linkler açılmıyor sertifika hatası nedeniyle program kuramıyorum offfff ya kafayı yicem en sonunda...

ekremsss15

ekremsss15

Üye
Teşekkürler :) 5800'da ilk Önce Qt Klasöründeki 4.6.3. Sürümünü Yükledim Sonra QtMobility Klasöründeki 1.0.2 sürümünü Yükledim Sonra Uygulamam Sorunsuz Çalıştı

ahmetc503

dosya virüslü diyor napıyım indiriyimmi

vbazgin

Üye
kardeş paylaşım için saol ama bir sürü setup var dosyada hangilerini yükliyicez yardım edermisin?

kalendargenc

Üye
ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Preloader

Preloader

Üye
allah senden razı olsun!!! Çok teşekkürler :)

---------- Eklendi @ 19:11:43 ---------- Yazıldı @ 19:08:01 ----------

birde dosyaların içinde fp2 filan yazıyo onlar ne işe yaıyor şöyle geniş çaplı bir şekilde anlatabilirmisin lütfen biraz yardım edebilirmisin acaba?¿?¿?¿?¿?

themardinli

themardinli

Üye
o önemli değil önemli olan önce qt sonra qt mobility uygulamasını yüklemek sürümlerine fazla takılmayın

ismail

ismail

Üye
eywallah :)

iskenlii

iskenlii

Üye
Forumda bulunmayan bir yazıydı. Ne işe yarar bu Qt? Bazı uygulamaları ve tarayıcıyı geliştirir diyebiliriz. En son sürümü indirmek için adresine tıklayın.

Qt 4.7.3 ve Qt Mobility

dostum 4.7.3 olmadı yardım et

sonundakayıt

Üye
Saol

whymee

whymee

Üye
eywallah kardaş

mekhacker7

mekhacker7

Üye