By_GaBLiN Üye Konu Sahibi whoewer' Alıntı: siteye ekle dostum ya o adresten indiremiyorum.telden girdiğim için. Genişletmek için tıkla ... Benim yetkim yok
whoewer' Alıntı: siteye ekle dostum ya o adresten indiremiyorum.telden girdiğim için. Genişletmek için tıkla ... Benim yetkim yok
Tuba Üye Konudaki linki konu sahibinin değiştirmesini bekledim yanlış anlaşılmasın değiştirmeyince ben upload ettim artık şifre istemiyor... siteye eklenemez 10 mb geçiyor çünkü... diğer dosya yı siteye ekledim... iyi forumlar
Konudaki linki konu sahibinin değiştirmesini bekledim yanlış anlaşılmasın değiştirmeyince ben upload ettim artık şifre istemiyor... siteye eklenemez 10 mb geçiyor çünkü... diğer dosya yı siteye ekledim... iyi forumlar
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi halilaykol' Alıntı: dosya bozuk uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... Baştan indir ----------Eklendi @ 20:53:14 ---------- Yazıldı @ 20:52:34 ---------- GSalazar' Alıntı: çok teşekkürler klasik bir laf ama bende bunu arıyodum Genişletmek için tıkla ...
halilaykol' Alıntı: dosya bozuk uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... Baştan indir ----------Eklendi @ 20:53:14 ---------- Yazıldı @ 20:52:34 ---------- GSalazar' Alıntı: çok teşekkürler klasik bir laf ama bende bunu arıyodum Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi sky_talk00' Alıntı: vivaz da denedim çalışıyor eline sağlık usta Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
sky_talk00' Alıntı: vivaz da denedim çalışıyor eline sağlık usta Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi Salihç.' Alıntı: Tşk.ya telimdeki Qt ları silersem oyunlarım silinirmi.burdakini yüklücem. Genişletmek için tıkla ... Silinmez
Salihç.' Alıntı: Tşk.ya telimdeki Qt ları silersem oyunlarım silinirmi.burdakini yüklücem. Genişletmek için tıkla ... Silinmez
mc.a Üye Qt ile çalışan uygulama . oyun vs bulmakta sıkıntı çekiyorum . Bir kaç oyun ve program önerirmisiniz ?
Qt ile çalışan uygulama . oyun vs bulmakta sıkıntı çekiyorum . Bir kaç oyun ve program önerirmisiniz ?
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi memo2506' Alıntı: Qt ile çalışan uygulama . oyun vs bulmakta sıkıntı çekiyorum . Bir kaç oyun ve program önerirmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Qt İle Çalışan Oyun Swing Mania Daha Var S^3 Bölümünde Var. Uygulama fMobi, Youtube Downloader Var
memo2506' Alıntı: Qt ile çalışan uygulama . oyun vs bulmakta sıkıntı çekiyorum . Bir kaç oyun ve program önerirmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Qt İle Çalışan Oyun Swing Mania Daha Var S^3 Bölümünde Var. Uygulama fMobi, Youtube Downloader Var
mc.a Üye By_GaBLiN' Alıntı: Qt İle Çalışan Oyun Swing Mania Daha Var S^3 Bölümünde Var. Uygulama fMobi, Youtube Downloader Var Genişletmek için tıkla ... saol hocam teşekkürler , tüm s^3 oyunlar çalışırmi ?
By_GaBLiN' Alıntı: Qt İle Çalışan Oyun Swing Mania Daha Var S^3 Bölümünde Var. Uygulama fMobi, Youtube Downloader Var Genişletmek için tıkla ... saol hocam teşekkürler , tüm s^3 oyunlar çalışırmi ?
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi memo2506' Alıntı: saol hocam teşekkürler , tüm s^3 oyunlar çalışırmi ? Genişletmek için tıkla ... Yok Hepsi Çalışmaz ----------Eklendi @ 20:02:02 ---------- Yazıldı @ 20:00:43 ---------- fefefet' Alıntı: c de yer kaplasa ne olur ki hem zaten e ye kurunca çoğu qt tabanlı yazlımı oynatmıyor Genişletmek için tıkla ... C De Yeri Olmayanlar Ne Yapacak Veya Hiç Kaplamamasını İsteyenler. Bende Hepsini Çalıştırıyor
memo2506' Alıntı: saol hocam teşekkürler , tüm s^3 oyunlar çalışırmi ? Genişletmek için tıkla ... Yok Hepsi Çalışmaz ----------Eklendi @ 20:02:02 ---------- Yazıldı @ 20:00:43 ---------- fefefet' Alıntı: c de yer kaplasa ne olur ki hem zaten e ye kurunca çoğu qt tabanlı yazlımı oynatmıyor Genişletmek için tıkla ... C De Yeri Olmayanlar Ne Yapacak Veya Hiç Kaplamamasını İsteyenler. Bende Hepsini Çalıştırıyor