asigsasi
Üye
bazı orjinal uygulamaları ingilizce yapması gibiYani tavsiye etmeme sebebiniz ne acaba...
bazı orjinal uygulamaları ingilizce yapması gibiYani tavsiye etmeme sebebiniz ne acaba...
o zaman ben buunu hiç kurmayayımbazı orjinal uygulamaları ingilizce yapması gibi
başka ne var acaba bende bir tane temizleme uygulaması var tara diyiyorum tarıyor sonra bir süre sonra temizle seçeneği geliyor o uygulama da kaldırılmiş programların dosyalarını siliyor mu emin değilim işte.ram info yu kullanabilirsino zaman ben buunu hiç kurmayayımbaşka ne var acaba bende bir tane temizleme uygulaması var tara diyiyorum tarıyor sonra bir süre sonra temizle seçeneği geliyor o uygulama da kaldırılmiş programların dosyalarını siliyor mu emin değilim işte.

link alimram info yu kullanabilirsin![]()

1. sayfa da link vermiştimlink alim![]()

onu tavsiye etmiyordun sanki ?1. sayfa da link vermiştim![]()
ben mobile cleaner için demiştimonu tavsiye etmiyordun sanki ?

o linki bulamadım yeniden atarmısın ?ben mobile cleaner için demiştim![]()
[CellPhoneSoft] RAMblow Pro v1.80(0) Symbian^3 Signed - MaxiCepo linki bulamadım yeniden atarmısın ?
ezan okuyan ezan vakti uygulaması varmı
)Biraz kurcala şunu bunda olsa gerek: CepVakit v7 Türkçe s40 asha s60v3 s60v5 S^3 J2ME - MaxiCepezan okuyan ezan vakti uygulaması varmı)
kurcalim çözerim belki teşekkürlerBiraz kurcala şunu bunda olsa gerek: CepVakit v7 Türkçe s40 asha s60v3 s60v5 S^3 J2ME - MaxiCep
bu var bende bunda yok sanırsam kardeşimkurcalim çözerim belki teşekkürler
menü ingilizce nasıl kullanacam bunu bilgi verirmisin hocam
Allah belanı vermesin senin
en baştan versene bunu
tenk yuo nasıl bir cümleAllah belanı vermesin seninen baştan versene bunu
tenk yu

o kadar da ileri gideceğini düşünmüyorumAllah belanı vermesin kardeşim versin desem daha kötü olur birde öyle düşün![]()
neyse bu kadar muhabbet yeter konu dağılmasın