Qik v1.0.56 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Qik v1.0.56 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed

Google Çeviri
Qik, senin telefonundan ağa dosdoğru görüntüler akman için seni sağlayan yazılımın biraz parçasıdır. Facebook'ta senin arkadaşlarına görüntüleri işe almak akması için onu kullan, cıvılda, vb., veya senin camcorderin olarak eğlendirmeyi yakalamak, ve özel anlar.
Ben, senin, görüntünün, senin telefonun veya kullanımdan dünyaya eğlendirmeyi yakalaması için bir camcorder gibi senin telefonunu yaşadığını işe almak akabildiğin Qik'le Qik'le neyi yapabilirim, ilginç ve özel anlar. Herhangi bir zaman akarak senin yaşamınla canlı git, herhangi bir yerde senin telefonundan doğru. Bir görgü tanığı ol, o ilk adımları yakala, veya senin kendi akan görüntünün yukarısını bloga kırbaçla. Qikin sadece bir milyon ve bir kullanımı vardır. Senin, qikin favori bir kullanımın var mı? Eğer biz de, öyle bilmeye izin verirsek.
Bu Symbian müşteri güncelleştirmesinin, imzayı atma imza kullanmasına sen Facebook'u sağladığı değişiklik kütüğü:·, bağlar, ve dosdoğru serin, yeni bir hız paylaşma şeridiyle telefonda senin temaslarına senin görüntülerini paylaşır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cafer_83_fb ve eerdogan85

ttgg

ttgg

Üye
saolasın ..

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Sağol dostum

cuneyt08700

Üye
tessekkur ederım ama enter user name dıye yor adımı gırıyorm user name already exıtıs doyo ne yapacm lutfen acele yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt