Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Projende başarılar dilerim. Arayüzü qml ile tasarlayabilirim istersen. Şimdiden iyi bir iş çıkardın ve örneği az olan bir uygulama yaptın. Seni tebrik ediyorum...
Önce Söyleyim Daha Bir Simgesi Bile YokBir Haftadır Neti Alt Üst Ettim Ve Edindiğim Bilgiler İle Yapabildim
Örneği Neredeyse Yok Denecek Kadar Az Çünkü Birçok Uploader Projesi Ya Resim Ekliyor Yada Metin Eklettiriyor, Bu İse Data(Resim, Küçük Boyutlu Video( Denemedim), Vs Birçok Sitenin Desteklediği Format) Eklettirebilmekte. Ve Sitenin Yanıtı JSON Olarak Vermekte Ama Ben QJSON Kullanmaktan Vazgeçtim Ve Daha Farklı Bir Çalışma İle Siteden Gelen Yanıtı Aldırmayı Başardım
Kolay Diyenler Olursa Yazılanları Nette ArayabilirlerŞunu da Söyleyim Resimde Gözüken İki Büyük Alan Text(Metin) Alanlarıdır, Bu Sadece Bana Özel Bir Sürümü Olduğu Size Böyle Gelmeyecek Eğer akinorta Kabul Ederse Bir Arayüz Yapmasını İstedim
Deneme Yapmak Ve Siteden Gelen Yanıtı Görmek İçin Yeterli Bir Arayüz
Berbat Olduğunu Duyar Gibiyim
Şuanlık Amacını Görüyor, Yakında Arayüzü, Performansını Arttırmayı Yapıp Seçenekli Nokia Store(Ovi) Vermeyi Düşünüyorum Eğer Qfs Sahibi İle Bir Sorunum Çıkmaz İse, Gerçi Kendisi Symbian Sistemine Gelmesi İçin Bana Birçok Tavsiye Ve Bilgi Vermişti..
Şimdide Teşekkür Bölümü;
akinorta
fatih54102
Kendilerine Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Çok Yardımcı Oldular...
tebrikler ugrasmis yapmissin.response u da parse edip goster arayuze(json ise json parser lar var dedigin gibi ama gerek yok direk split mid gibi fonksiyonlarla halledebilirsin) suan hic denemedim belki de bunlari yapmissindir.
Ui tasarımdan fazla bir şey bekleme. Masaüstü uygulamalarda kullanılıyor genellikle o arayüz.
bu arada qml ile ugrasmamak icin normal ui uzerinde qt animation framework kullanabilirsin.video larini izle
bence bu arayüz gayet iyi önemli olan işlevselliği ve bunu gayet de başarıyor gibi gördüm.
tabiki daha güzel olursa daha iyi olur.ama bu hali de gayet çekici
Bilgisayar için vardı symbian için sen yapgerekli bir şeydi bana da lazım ama bunu mediafireye çevirsen muhteşem olur
mediafire için yapsan daha iyi olur...
mediafire yapsan çok daha süper olur ama emeğne sağlık
güzel olmuş resimlerden görüdüğüme göre arayüzü de kötü değil
Madem O Kadar İstek Geldi, MediaFire İçinde Biraz Araştırma Yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?