Q7 ye Q7 Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Q7 ye Q7 Hediye

Beşiktaş Kulübü’nün sponsorlarından Doğus Otomotiv, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Bern Schuster ile Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’ya Audi marka araçlar tahsis etti.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde, siyah-beyazlı yöneticiler Fahrettin Curoğlu, Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile kulüp genel müdürü Murat Ülgen’in de katılımıyla gerçekleştirilen törende, Bern Schuster ile Ricardo Quaresma kendilerine tahsis edilen araçları aldılar.

Doğuş Otomotiv Üst Düzey Yönetici Ali Bilaloğlu ve Doğuş Otomotiv Audi Genel Müdürü Gino Bottaro’nun elinden anahtarlar teslim edilirken, Bern Schuster’e Audi A6 model otomobil, Ricardo Quarema’ya ise lakabıyla da anıldığı Audi Q7 model bir cip verildi.

Diğer yandan, törenin ardından Audi yetkilileriyle görüşmek isteyen Quaresma’nın, tahsis edilen aracının cantlarının değiştirilmesini istemesi dikkati çekti.

Mert

Mert

Üye
Adam haketti

zibidi39

zibidi39

Üye
gorcem ben lıg baslıo q7 nasıl torosa donusyo:D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
futbolcu olmak var aslında :ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
necip e ne vermişler ? yada ibo toraman yada rüştü reçbere

yabancı futbolcuya ne kadar aşığız biz

aLone

aLone

Üye
yakışır:D

exorcist

exorcist

Üye
murat 131 verirler yakında

Revengeful

Emekli Yönetici
Lig başlasaydı önce :d:

Mert

Mert

Üye
Kaç maça çıktı aklımda değil ama çıktığı bütün maçlarda iyi bir performans ortaya koydu. Asist yaptı gol attı vs.

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Kaç maça çıktı aklımda değil ama çıktığı bütün maçlarda iyi bir performans ortaya koydu. Asist yaptı gol attı vs.

Beşiktaşta daha ne naptı ki ? Dereyi görmeden paçaları sıvamayın hemen :d:

Mert

Mert

Üye
Kimine göre çok şey yaptı. Kimine göre daha hiçbişi yapamadı. Bana göre çok şey yaptı. Tabi ligdeki performansıda önemli. Ama ligde sakatlanma geçirmezse bizi biryerlere getireceğinden eminim.

'Davut

'Davut

Üye
Hak etti yada etmedi Büyük bir şey almamışlar zaten... Güzel Jest oldu...

Lacrymosa

Üye
Beşiktaş'ta oynayan bir Türk futbolcunun psikolojisini düşünemiyorum şu anda.

Mert

Mert

Üye
Aslında İ.Üzülmez e de güzel bi jest yapsalar fena olmazdı. Adama sempatim var yahu :D

'Davut

'Davut

Üye
Aslında İ.Üzülmez e de güzel bi jest yapsalar fena olmazdı. Adama sempatim var yahu :D

Beşiktaştan ne paralar almıştır kaç senedir giyiyor o formayı...:D Maşallah...:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
O arabaların verilme sebebi doğuş otomotivinin reklamının yapılması.Bütün futbolculara verseler adamlar batar :ehe

Zaten onlar gereken paraları beşiktaşa veriyorlar yıllardır:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...