pySMS 1.1.1 (sms saldırısı) Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
güzel makara olur... :D

RRapid

RRapid

Üye
kısayolu çıkıyor ama açılmıyor.

kaptanblack

kaptanblack

Üye
teşekkürler :D

kalkanhoca

Üye
çok güzel aradığım program. teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
Tel HAck'li olması şartmı ? Sertifka hatası aldım da ?

Revengeful

Emekli Yönetici
SÜper oldu bu :eller:

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
Tel HAck'li olması şartmı ? Sertifka hatası aldım da ?

Bora

Bora

Üye
Selam Mehmet'cim. Paylaşımda gerçekten emeğin var.Ancak programda karşılaştığım bir dizi problemi dile getirmek istiyorum.
1)Mesajı yazdıktan sonra ''Numara Gir'' Tuşuna tıkladığımda hiç tıklamamışım gibi oluyor.Program mesaj yazma yerine geliyor.Sadece bende mi böyle yoksa İlla yollanacak numara rehberde bulunmalı mı.
2)Bombala seçeneğinde; Bombalayacağam sayıyı ne yazarsam yazayım en fazla 3 adet mesaj karşı tarafa gidiyor. 99999999 Yazsam bile 3 tane gidiyor. 15 yazdığımda 1 tane gidiyor.
Bende şuan Python 2.0 yüklü.
Bu program bana çok lazım.O yüzden ilgilenebilirsen minnettar kalırım.Şimdiden Teşekkürler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aleyküm Selam Boracığım
1. Olarak çoklu gönderim yaparken malesef numara rehberde olmalı tek gönderimlerde numara yazabiliyoruz
2. Olarak defalarca denedim her yazdığım adeti gönderiyor:hmmm mesaj atarken programı kapatmıyosun demi arka planda kalması lazım programdan çıkarsan göndermeyi keser

jeki01

jeki01

Üye
selam.
güzel paylaşım, emeğine sağlık.
iyi günler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aleyküm Selam
Sağol:oke:

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
teşekkürler ..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
süper yavvv :D :D

by_carissma

Üye
Sertifika hatası veriyor.

themardinli

themardinli

Üye
ya arkadas bu sembolleri karsı telde gostermemesi lazım :D

vucixx

vucixx

Üye
eline sağlık üstad ben kullanıyorum sorun yok +mesajların gitmesi için prog açık olması lazm arka planda falan

uqurr89

Üye
dostum bende e 72. birtürlü kuramadım. en basından ayrıntılı bir biçimde anlatabilirmisin. örneğin sertifika gecio tarih one almak fln gerekio. bana bu program cok lazım. yardım edersen sevinirim

olivetti

olivetti

Üye
bombala :)

Üst Alt