Push 'n Gold Toggle Widget Pack by tass_co

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Push 'n Gold Toggle Widget Pack by tass_co
Umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

Tepkiler: asigsasi, ANIL, najanaja ve 1 kişi daha
teşekkürler

Tepkiler: tass_co1983

najanaja

Üye
emeğine sağlık kardeşim sorununu hallettin heralde. ama ikonların dış hatları biraz bozuk görünüyo boyutlandırdın mı ikonları ? wifi yanındaki ek hoş olmuş ama rengarenk.

Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeşim sorununu hallettin heralde. ama ikonların dış hatları biraz bozuk görünüyo boyutlandırdın mı ikonları ? wifi yanındaki ek hoş olmuş ama rengarenk.

sağolasın najanaja. sıkıntı icon boyutlarından oluyormuş. buradaki iconlar 52x52 ebatlarında, ya ondan bu kadar kötü duruyor ya da svg format ayarlarıyla oynamak gerekli. bu akşam bu widget ları tekrar yapıp sıkıntıyı düzelmetmeye çalışacam

wifi yi biraz boşladım ondan oldu öyle onu da düzeltecem

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
anlaşıldı ikonların orjinali png mi svg mi ? eğer png yse ve boyutlndırdıysan o yüzden bozuk görünür onu düzeltemezsin söyliyim küçük bi resmi büyütünce resim bozulur ama svg yi boyutlandırmak görüntüyü bozmaz

Diğer sitelerde paylaştım Emeğine Sağlık Yalnız ikonlar biraz bulanık gözüküyor

Konu Sahibi

onu biliyorum najanaja. ps de kendim yapıyorum iconları. yaptığım png lerin çözünürlükleri en kötü 128 genellikle ama o çözünürlükte svg yapınca beyaz nokta oluyor sağ alt köşede sanırım aspect ile alakalı. onu deneyerek bulacam artık...

- - - Eklendi - - -

Diğer sitelerde paylaştım Emeğine Sağlık Yalnız ikonlar biraz bulanık gözüküyor

Cansın teşekkürler

najanaja

Üye
anladım inşallah halledersin kurcukla bakalım biraz büyük çıkarmaya bak png leri.

ANIL

Admin
Teşekkürler, kapmışsın bu işi

asigsasi

Üye
ellerine saglık

asigsasi

Üye
madem bu işi ögrendin aydın nın avkonunu da yaparsın sen

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
bundan bahsediyolar

Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...