Pulp Fiction (tavsiyelerim) inanılmaz oyuncu kadrosu ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Pulp Fiction (tavsiyelerim) inanılmaz oyuncu kadrosu ;)
Tür : Dram / Aksiyon
Yönetmen : Quentin Tarantino
Senaryo : Quentin Tarantino , Roger Avary
Görüntü Yönetmeni : Andrzej Sekula
Yapım : 1994, ABD , 154 dk.

Oyuncular

John Travolta (Vincent Vega) , Samuel L. Jackson (Jules Winnfield) , Uma Thurman (Mia Wallace) , Harvey Keitel (Winston Wolf/The Wolf) , Tim Roth (Pumpkin) , Amanda Plummer (Honey Bunny) , Ving Rhames (Marsellus Wallace) , Rosanna Arquette (Jody) , Christopher Walken (Captain Koons) , Bruce Willis (Butch Coolidge)

Gangsterler camiasına içerden, unutulmaz bir bakış. Quentin Tarantino'yu her ne kadar önceki filmi Rezervuar Köpekleri ile çok övgü aldıysa da, kitlelere asıl tanıtan film.

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirine aşık bir çift küçük soyguncudur. Öteyandan, iki kaşarlanmış gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak, patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahetekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun güzel ve genç karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı reddederek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri muhteşem bir şekilde bir araya getirecek, yollarını kesiştirecektir.

Travolta, Bruce Willis, Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman ve sayısız ünlü oyuncu bu popüler kültür başyapıtında bir araya geliyorlar.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: jejep


ryuk

ryuk

Üye
Mükemmel bir Quentin Tarantino flimi,izlenmesi gereken flimlerden biri.
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu filmi izlemeyen sinemadan bahsetmesin:naughty:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt