bilo2121
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam kardeş 14lük bence süper bir tarife hız işimizi görüyor ,herkese tavsiye ediyorum.Numaramı Avea'dan Pttcell faturalı 14'lük tarifeye taşıdım fakat Pttcell'in internet sitesinde ki reklamlarında 200 dk heryöne+250 sms heryöne+sınırsız data paketi(250 mb geçince hız 128 kps) yazıyordu.Reklamlarında böyle görünce çok makul geldi geçtim asıl mesele burdan sonra işte.Hattım açılınca Pttcell'den mesaj geldi konuşma ve sms sürelerinde sıkıntı yok ama data paketinde sıkıntı büyük aynen şöyleınırsız internet gelmemiş 250 mb sınırlı internet vermişler.Benim anlamadığım bana gönderdikleri bu mesaj internet hızı düşene kadar geçerli olan değer mi yoksa genel kullanım değerimi ? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
selam kardeş 14lük bence süper bir tarife hız işimizi görüyor ,herkese tavsiye ediyorum.
250mb hızlı ondan sonra 128 kbs hız sınırsız ayrı bir ücret yok 14 tl
Teşekkür ederim kardeşim sorumun cevabı buydu250mb hızlı ondan sonra 128 kbs hız sınırsız ayrı bir ücret yok 14 tl
hayır ikiside 128 kbps ye düşüyor.ama paket bakımından pttcell daha avantajlı.yanında dakika ve mesaj varvodafone cepnet te sinirsiz internet kota dolduktan sonra 64kbit, pttcell de 128 kbit. daha ne olsun ki
ha aynen96 dusuo vodafonede 128 deıl
paket degışsede kullananları etkılemez pekkesinlikle katılıyorum bende 22 agustos ta geçtim şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım vodafone un cepnet inden katkat iyi bir paket inşallah paket içeriği çabuk değişmez
Bu hizli olarak girebileceğin değer 250mb asarsan hız düşer, eğer full çekerken nete girersen isini görebilecek seviyedeNumaramı Avea'dan Pttcell faturalı 14'lük tarifeye taşıdım fakat Pttcell'in internet sitesinde ki reklamlarında 200 dk heryöne+250 sms heryöne+sınırsız data paketi(250 mb geçince hız 128 kps) yazıyordu.Reklamlarında böyle görünce çok makul geldi geçtim asıl mesele burdan sonra işte.Hattım açılınca Pttcell'den mesaj geldi konuşma ve sms sürelerinde sıkıntı yok ama data paketinde sıkıntı büyük aynen şöyleınırsız internet gelmemiş 250 mb sınırlı internet vermişler.Benim anlamadığım bana gönderdikleri bu mesaj internet hızı düşene kadar geçerli olan değer mi yoksa genel kullanım değerimi ? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
NormalBende pttcell e yeni geçtim 250mb dan sonra internet hızım 10-12 kb düştü.Yardımcı olabilecek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?