Pttcell Sınırsız İnternet Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

bilo2121

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell Sınırsız İnternet Sorunu !
Numaramı Avea'dan Pttcell faturalı 14'lük tarifeye taşıdım fakat Pttcell'in internet sitesinde ki reklamlarında 200 dk heryöne+250 sms heryöne+sınırsız data paketi(250 mb geçince hız 128 kps) yazıyordu.Reklamlarında böyle görünce çok makul geldi geçtim asıl mesele burdan sonra işte.Hattım açılınca Pttcell'den mesaj geldi konuşma ve sms sürelerinde sıkıntı yok ama data paketinde sıkıntı büyük aynen şöyle:sınırsız internet gelmemiş 250 mb sınırlı internet vermişler.Benim anlamadığım bana gönderdikleri bu mesaj internet hızı düşene kadar geçerli olan değer mi yoksa genel kullanım değerimi ? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

fergün1977

Üye
Numaramı Avea'dan Pttcell faturalı 14'lük tarifeye taşıdım fakat Pttcell'in internet sitesinde ki reklamlarında 200 dk heryöne+250 sms heryöne+sınırsız data paketi(250 mb geçince hız 128 kps) yazıyordu.Reklamlarında böyle görünce çok makul geldi geçtim asıl mesele burdan sonra işte.Hattım açılınca Pttcell'den mesaj geldi konuşma ve sms sürelerinde sıkıntı yok ama data paketinde sıkıntı büyük aynen şöyle:sınırsız internet gelmemiş 250 mb sınırlı internet vermişler.Benim anlamadığım bana gönderdikleri bu mesaj internet hızı düşene kadar geçerli olan değer mi yoksa genel kullanım değerimi ? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
selam kardeş 14lük bence süper bir tarife hız işimizi görüyor ,herkese tavsiye ediyorum.

fergün1977

Üye
250mb hızlı ondan sonra 128 kbs hız sınırsız ayrı bir ücret yok 14 tl

fergün1977

Üye
maalesef faturalı kontrollü olursan konuşmaya ve sms,e internette problem yok

hector1745

Üye
iki ay daha sürse vodafone geçeceğim 14 tl süper fiyat .hele 128 o dahada super.

blastx

blastx

Üye
kesinlikle katılıyorum bende 22 agustos ta geçtim şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım vodafone un cepnet inden katkat iyi bir paket inşallah paket içeriği çabuk değişmez

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
vodafone cepnet te sinirsiz internet kota dolduktan sonra 64kbit, pttcell de 128 kbit. daha ne olsun ki ;)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
vodafone cepnet te sinirsiz internet kota dolduktan sonra 64kbit, pttcell de 128 kbit. daha ne olsun ki ;)
hayır ikiside 128 kbps ye düşüyor.ama paket bakımından pttcell daha avantajlı.yanında dakika ve mesaj var

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
vodafonun kendi sitesinde yaziyor 64 oldugu

llovell

llovell

Üye
96 dusuo vodafonede 128 deıl

kartal835

kartal835

Üye
Yanlış göndermişlerdir sınırsız internetin fiyatı 30 tl ustu

phasan

phasan

Üye
kesinlikle katılıyorum bende 22 agustos ta geçtim şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım vodafone un cepnet inden katkat iyi bir paket inşallah paket içeriği çabuk değişmez
paket degışsede kullananları etkılemez pek

onur-1984

onur-1984

Üye
sms'e bakmayın siz.Gelen sms'de sanki 250 mb kullanımsonrası ücretli olacakmış gibi geliyor fakat sadece hız 128 kbps'ye düşüyor.İnternet sınırsız.Ek bir ücret yok.Gönül rahatlığıyla kullanın.

ballyunuvar

ballyunuvar

Üye
Bu hizli olarak girebileceğin değer 250mb asarsan hız düşer, eğer full çekerken nete girersen isini görebilecek seviyede

dragula1200

dragula1200

Üye
Bende pttcell e yeni geçtim 250mb dan sonra internet hızım 10-12 kb düştü.Yardımcı olabilecek var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt