yaren_dede
Üye
Ben fatura cok geldi demedım sadece neden boyle geldigini anlamadım bazı arkadaslarıma 20 25 tl arası gelende varSen kimsin ki bana hakaret edıyorsun biraz duzgun konuş sen once ben dılencı deyılım burda
Cok dogru tam olarak ucret odemessinizBelkide arkadaş haklı bende 30 tl gs mobil 5gb aldım Avea subedeki ilgili Ye dedim ki herşey dahil mi 30 tl evet dedi . Ilki 32, tl falan geldi sonra 34 falan geldi . Gidip söyledim yüzüme bile bakmadı . Yani faturali bir şey kullanıyorsanız sanmayinki geçerli ücret odersini . Mutlaka ıvır ziviri vergisi vardır .
Ben ceptelefonunda sinirsiz internet olsun diye gectimfralı hat kullanıpta 3-5 TL fazla gelince sızlananları anlayamıyorum. Kusura bakmayın ama faturalı hat kullanıyorsan biraz lükse kaçıyorsun 3-5 fazla gelince başın ağrıyacaksa hiç faturalıya bulaşmayacaksın. Konuda harbiden saçma nerden bilem ben sana niye 1 TL daha fazla kitlediler ? kullanımı geçmişindir deniyor yok diyorsun telsiz kullanım ücreti deniyor onuda biliyorsun eee daha ne denmesini bekliyorsun ki ?
kullanan arkadaslar memmunmu online video izleniyormu canlı tv izleyen varmı
bizim arkadaşa 3 aydir 25 geliyo banada ilk ay 14 buçuk geri kalanı hep 16 kusurönceki fatura 17 25 gelmişbu fatura 15 kusur gelecekBen fatura cok geldi demedım sadece neden boyle geldigini anlamadım bazı arkadaslarıma 20 25 tl arası gelende varSen kimsin ki bana hakaret edıyorsun biraz duzgun konuş sen once ben dılencı deyılım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?