PTT Cell / Hy 200 Dk - 250 SMS - 250 Mb +Sınırsızinternet 14 Lira !

Sponsorlu Bağlantılar

seb

Üye
    Konu Sahibi
PTT Cell / Hy 200 Dk - 250 SMS - 250 Mb +Sınırsızinternet 14 Lira !
Başlıkta belirttiğim tarife ;
14 TL YE FATURALI PTTCELLLİLERLE 3500DK
+HY200DK +250SMS +250MB SINIRSIZ (DAN SONRA
128KPBS )
LİNK: http://www.pttcell.com..../faturali-14-luk-tarife
Her Yöne Dakikaları az gelenlere ise;
44TLYE FATURALI PTTCELLİLERLE 3500DK + 1500DK +
250SMS +1GB SINIRSIZ (DAN SONRA 128KPBS)
LİNK: http://www.pttcell.com..../faturali-44-luk-tarife
BURAYA DİKKAT!!!! TAAHHÜT YOK
+ 9TL YE HY2000SMS
+10TL YE 1GB SINIRSIZ( DAN SONRA 128KPBS)
Not : Donanim Haber, Mobil Operatörler forumunda, terminator282 nickli
arkadaşın açtığı konudan alıntıladım.

burakkk97

Üye
Linkler kırık.

blastx

blastx

Üye
arkadaşlar bende 14 lük tarifeye geçmeyi planlıyorum fakat bi kaç ayrıntı var 1 bilindiği üzere bilgi teknolojileri kurumu (BTK) faturalı hatlar için bir fatura üst sınırı koymuş durumda yani siz bir tutar belirliyorsunuz örneğin 99 tl fatura tutarınız 99 tl olunca otomatik olarak duruyor aşım yapmıyor bu durumu mh ile görüştüm yetkili kişi bizde öle birşey yok dedi 1. sıkıntı bu
2 faturalı hatlarda ay sonunda paket yenilenmesi hemen olmaz örnek bu gün fatura döneminin son günü diyelim paketiniz bu gece 24 te yenilenecek yani ama bu paket fauralılarda genelde hemen yenilenmez 24 yerine 00.15 gibi yenilenir ve bu arada abone herhangi bir kullanımda bulunursa konuşma sms veya net paket olmadığı için standart tarife uygulanır ve standart net tarifesi malum
abone tarihi unutup net kullansa yandı yani olmaz demeyin oluyor vallahi frum da paylaşıldı da üstelik
sizden ricam pttcell kullanıp böyle bi durum başına gelen varsa devamın da nasıl bir yol izlemiş paylaşırsa sevinirim

-

OğuzcanAbi

Üye
10 tlye sinirsiz iyimis

m542tf

m542tf

Üye
2 faturalı hatlarda ay sonunda paket yenilenmesi hemen olmaz örnek bu gün fatura döneminin son günü diyelim paketiniz bu gece 24 te yenilenecek yani ama bu paket fauralılarda genelde hemen yenilenmez 24 yerine 00.15 gibi yenilenir ve bu arada abone herhangi bir kullanımda bulunursa konuşma sms veya net paket olmadığı için standart tarife uygulanır ve standart net tarifesi malum
abone tarihi unutup net kullansa yandı yani olmaz demeyin oluyor vallahi frum da paylaşıldı da.

-

8 yıldır faturalı hat kullanıyorum. Hiç böyle bişey olmadı!

blastx

blastx

Üye
olmadigina sevindim kardeş görüş paylaştığınız için teşekkürler

Baskentliia

Baskentliia

Üye
pttcell fena değil

4747

Üye
şebeke sorunu olur mu ? avea nin çekim gücü gibi midir acaba

roston

Üye
What is TRX? The is to weight as a benchmark, the high performance of the training tool. It can carry out various types of training, such as strength, balance, flexibility and core stability, suitable for all fitness levels of population.
training belt:The advantages include:Convenient installation and portability && Fast and easy exercise && Suitable for all fitness level and goals

reoksit

reoksit

Üye
yeni pttcel faturalı hat aldım şu ana kadar çekim sorunu yaşamadım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum

Üst Alt