PSY - GANGNAM STYLE :( (Adamın oynayış şaheser )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan

Üye

yaa bir de ben bir şey bir anda popüler olursa her yerde konuşulursa kıl oluyorum soğuyorum mesela bir kitap çok popülerse (genelde gereksiz abartılır böyle şeyler) o popülerliğinin geçmesini bekleyip öyle okurum

Tepkiler: kullanıcıadları

doctorrr

Üye
bende mesela kıl olduğum bi' herif metalllica dinliyorsa bırakırım valla dakkasında ayrıca gider en kıyıda köşede kitapları okurum tavsiye etmem yani ama seevdiğim insanlarla her türlü şunu oku şunu dinle bak bak derim

kabız doktor
bende böyle şeyler dinlemem ama hoşuma gitti klibinde baya gülüyorum yani eğlenceli şarkı

tabi siz metalciler sevmezsinz

Şarkı iyi hoşta gidip bunları dinlediğim zaman bir kötü hissediyorum kendimi.Bir çok gerçek sanatçı dururken bu video youtube'da izlenme rekoru kırıyor herkesin diline dolanıyorsa var bir problem.Aha şuraya yazıyorum şimdi konserden ordan burdan sadece saçma sapan hareketleri ve bilgisayar yapımı özensiz müziği iyi parayı götürüyor bundan en fazla 1-2 yıl adını bile hatırlayan olmayacak.Sanatçı dediğin Freddie Mercury gibi grup dediğin Queen gibi olacak !

Tepkiler: doctorrr

Oğuzhan

Üye

Aynen bak mesela bir kulaklık var çok hoşuma gitti amnerede 9. sınıfa giden havalı bebe görsem hepsinde aynı kulaklık anında vazgeçtim kulaklıktan

Konu Sahibi
içiniz fesat farketmez 360 derecede bi yere yerleştir sen ömer

Dün ilk defa PowerFm de çalarken duydum.. Şarkı harbiden Mega hit oldu çıktı

Yabancı müzik stüdyoları PSY'ye şarkının ingilizce versiyonunu yapmaları için yalvarıyorlarmış
PSY ingilizce single yapacağına dair söz vermiş sanırım.. Yani ingilizce Gangnam Style'a hazırlanın millet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...