yaa bir de ben bir şey bir anda popüler olursa her yerde konuşulursa kıl oluyorum soğuyorum mesela bir kitap çok popülerse (genelde gereksiz abartılır böyle şeyler) o popülerliğinin geçmesini bekleyip öyle okurum
yaa bir de ben bir şey bir anda popüler olursa her yerde konuşulursa kıl oluyorum soğuyorum mesela bir kitap çok popülerse (genelde gereksiz abartılır böyle şeyler) o popülerliğinin geçmesini bekleyip öyle okurum
bende mesela kıl olduğum bi' herif metalllica dinliyorsa bırakırım valla dakkasında ayrıca gider en kıyıda köşede kitapları okurum tavsiye etmem yani ama seevdiğim insanlarla her türlü şunu oku şunu dinle bak bak derim
Şarkı iyi hoşta gidip bunları dinlediğim zaman bir kötü hissediyorum kendimi.Bir çok gerçek sanatçı dururken bu video youtube'da izlenme rekoru kırıyor herkesin diline dolanıyorsa var bir problem.Aha şuraya yazıyorum şimdi konserden ordan burdan sadece saçma sapan hareketleri ve bilgisayar yapımı özensiz müziği iyi parayı götürüyor bundan en fazla 1-2 yıl adını bile hatırlayan olmayacak.Sanatçı dediğin Freddie Mercury gibi grup dediğin Queen gibi olacak !
bende mesela kıl olduğum bi' herif metalllica dinliyorsa bırakırım valla dakkasında ayrıca gider en kıyıda köşede kitapları okurum tavsiye etmem yani ama seevdiğim insanlarla her türlü şunu oku şunu dinle bak bak derim
Yabancı müzik stüdyoları PSY'ye şarkının ingilizce versiyonunu yapmaları için yalvarıyorlarmış
PSY ingilizce single yapacağına dair söz vermiş sanırım.. Yani ingilizce Gangnam Style'a hazırlanın millet