Uygulama PSP oyunları mı ? Android oyunları mı ?

alien97

Üye
PSP tarihi eser oldu yeni oyun çıkmıyor.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi

hatta PSP'den daha kaliteli olanları bile var

galiba psp hayal yerine hüsran oluyor benim için ( kimse psp yi övmedi yaw oysa 2 yıl öncesine kadar ps2 nin önüne geçtiiğini söylüyorlardı hem telefonda oyun oynamak psp kadar da zevk verir mi ??? psp ye yeni oyunlar çıkmıyor doğru ama zaten 500 den fazla büyük çaplı oyunu var bunları bitirmek oynamak zaten 5-6 seneyi bulur

eline bi Galaxy SII falan al biraz oyna, anlarsın zaten. Sırf oyun için telefon alınmaz ısınma ve şarj sorunu olur ama kaliteli bi telefon daha iyi performans gösterir.

aleranol

Üye
dostum benim psp 3004üm var. oyunları oynamak kontrolleri vs. çok çok iyi. telefonda sadece ekran var. sence sadece 2başarmakmi daha iyi oynar yoksa 4 parmak ve 5 farklı tür bolgesi.mi daha iyidir? ha os vita çok daha iyi o ayrı.mesele. üstelik kirilmasida sanirsam 1-1.5 yılı bulur. onun yerine 3004 alırsın iyi olur. dediğin gibi çok fazla oyunu var. ayrıca god of war gibi kaliteli oyunlarda ekranın pixeli gozukurken oyununkini göremiyorsunuz. ha pixel görmek iyimi degil. ama oynanisi çok üstün. bir tekken6 yi otg kablosu, dlnali tv veya hdmi çıkışlı tv ve konsol olmadan oynayamazken paper bunu rahatça yapıyorsun. androldde eğer ps oynanabilirliginde oynamak istersen bağımlısı bu dediğim 3 şeye. ayrıca 2. el diye birseyde var ben 10 tane oyunu (god of war,granturismo) 2. el 6 taneyke 200tlye aldim hic pisman olmadim. sana tavsiyem 200lira daha veririm dersen cok iyi seyler alabilirsin. sorun olursa buradayim. ayrica yeri yanlis konunun android genele açmak büyük hata. genele tasinirsa iyi bulan arkadaşlar var. psvita kullanan.

- - - Eklendi - - -

birde telefon nekadar kalitelide olsa eve bağımlı kalacak. sen bilirsin.

Mobilator

Emekli Yönetici

Android için GTA var. O olmasa bile Gangstar vb oyunlar var. Tekken falan da sorun değil. God of War yok ama.
Emre1560, GTA Vice City Stories oyunundan bahsediyor. Bu oyun Vice City ile aynı gibi. Birde GTA Liberty Stories var, Bu da GTA 3 ile aynı. Yani şehirler aynı ama hikaye farklı.

Yani GTA Vice City Android'e çıkmadı, işte bunu kastediyor.

GTA dedi nerden biliyim GTA VC diyo

apakalin

Üye
psp yi uzun zaman kullanmış ve hala kullanan birisi olarak favorim açık ara psp.Aspalt 7 evet süper oyun ama psp için çıkan patapon serisi monster hunter ,granturizmo serisi nfs serileri yada god of war serileri için bile ki daha bunun gii bir çok oyun var her türlü psp derim.Amaç oyun oynamaksa ,alın psp kesinlikle öneririm.Hatta para sıkıntınız yoksa psv ile oyun oynamanın keyfine varın derim.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi

şimdi kafam daha çok karıştı önce android açık ara öndeydi fakat son 5 mesaja baktığımda psp övülüyor anlamadım hangisi daha iyi bana görede psp daha iyi çünkü bir arkadaşın dediği gibi 2 tuşla mı oyun zevkli yoksa en az 4 tuşla mı ??? arkadaşla aslında androidleerde ps1 emulatör var fakat kullanan birisi olarak diyeyim keşke androide hiç çıkmasaydı ps1 emulatörü çünkü ps1 den soğuttu bu emulatör. görüntü kalitesi ve kontroller berbat. psp kullanmadım ama kullanan arkadaşlara bir sorum olacak psp ye ps1 emulatörü yükleniyor bildiğim kadarıyla peki bu emulatör ne kadar kaliteli hizmet sunuyor bilgilendirirlerse sevinirim yani görüntü ses vb şimdiden sağolun

droidçi

Üye

aga diyoruz ki teli bağla tvye telede gamepad oyna işte imkanın varsa psvita al

aleranol

Üye

dostum henüz senden duydum du emulatoru hicbirise yaradığını sanmam çünkü bikere psp zaten l2-r2 tuşları hariç hepsini sunuyor. ayrıca konuya geç baktım o sabepten son 5mesaj. diğer arkadaştan söylemiş zaten oyun serilerini. daha tonlarca oyun var. zaten sende pspden yanasin. androidde sadece grafik var oynanabilirlik çok düşük. eğer mobilde çok iyi oyun deneyimi istersen git not2 al yanına otg kablosu ps kolu falan al usenmeden onlarla uğraş. daha ne diyeyimki? eğer iyi paran varsa psvita çok iyi kıyaslanamaz androidle. ha görüntü illa hd olmasın çok sarsin dersen 3004 al zaten fark edemezsin oynarken. başka söz yok dostum.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi
psp de ps1 oyunları emulatör ile mi çalışıyor yoksa direk mi çalışıyor ???? ve ps1 oyunlarını oynarken görüntü kalitesi nasıl hocam

aleranol

Üye
psp de ps1 oyunları emulatör ile mi çalışıyor yoksa direk mi çalışıyor ???? ve ps1 oyunlarını oynarken görüntü kalitesi nasıl hocam

ps1 in ceketini.biliyordun kocaman. pspnin yeri küçük cd okuduğu yer. yNi direk.oynatamazsin. 16lik hafizakarti alırsın atarsin 10dan fazla oyun içine. birde cracklersin aleti ohh mis gibi olur.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi
lersin aleti nedir ?

kmesne

Üye
yeni nexusu yada al bence

Mobilator

Emekli Yönetici
lersin aleti nedir ?
Forumda yasak olan bir kelime kullanmış arkadaş.Küfür gibi değil, yasal olarak yasak.

Kısaca versiyonu kırdırma işlemleri var, ondan behsediyor. Oyunları hafıza kartına atıp oynayabilmek için bu işlem gerekli.

aleranol

Üye
valla aleti bilemem ama bildiğim bişey varsa pspbin versiyonunu düşürmek kırmak rakamdır. yani anladığım o alet bunu yapıyor. evde pcden yaparsın basit şeyler

Superfan

Üye
PS Vita çok iyi ama 5 oyun alırsan bir PS Vita daha ediyor Android daha özgür.Daha iyi.Geliştirilebilir.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi
hocam yorumlar ortada galiba gönlümde psp ye kaydığı için psp alacağım. hem androidde oyun grafikleri güzel olsa bile tuş zorluluğu ve süreki sürüm yükseltilmeleri oyunda zorluk çıkarıyor. ps 1 oyunları psp de emulatör ile mi çalışıyor yoksa direk olarak mi ? birde ps2 emulatörü psp ye gelir mi ??? veya psp emulatörü andoid e ?