Psp Oyunlar acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

discoinferno

Üye
    Konu Sahibi
Psp Oyunlar acılmıyor
arkadaşlar 2 gün önce yakın bir arkadaşım hazır kırılmış şekilde psp aldı
modelini tam bilmiyorum ama
5.03
GEN-C falan yazıyordu
oyunları oynayabılıyordu, aldıgı adam acerken hızlıca acmasını soylemıs oda unutp yavas acmıs ve oyunları oynayamıyormus acaba bir bilginiz varmı nasıl düzeltebilirim

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
hangi model

RedColt

RedColt

Üye
Arkadaş oyunları hızlı-yavaş açmayla bir alakası yok . en soldaki settingsten--> information settingse gir versiyon durumuna baksın sadece 5.03 yazıyorsa versiyon atması lazım. Bu dediklerim psp 300x için geçerli.

komutan16

Üye
Arkadaşlar, benim 3004 psp'ye kırılmış şekilde dışardan oyun yükletmiştim. Ancak, orjinal bir oyun CD'si taktığımda 6.00 versiyonu uprage yapmak istiyor musunuz diye çıkan seçeneğe onay verdikten sonra yüklettiğim oyunları oynayamaz oldum. Bu arada aldığım kamera ile de resim çekmiştim. Asıl proplem bundan kaynaklanmış. Öğrendiğim kadarıylada artık bir daha orjinal oyunların dışında oyun çalıştıramazmışım. Netice de tekrar yüklettiğim bu oyunları oynayabilmemin başka yolu yok mu? Bilenlerin yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler...

cosotomono

Üye
meraba arkadaslar bana acil bi cevap yazarsanız mutlu edersiniz bni ben yakında psp almayı dusunuyorum sizce en iyi psp ve sorunsuz calısıcak yani ne almam lazım yardımcı olursanız cok sevinirim saygılar...

Takipçi Satın Al

Üst Alt