Psp Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

helper007

helper007

Üye
    Konu Sahibi
Psp Hakkında
PSP Hakkında bişeyler sormak istiyorum.Eğer kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz.
-PSP'yi internete girmek ve oyun oynamak için kullanmak istersem hangi sürümü yüklemeliyim.Yani 1.50'e Web Browser yüklenirmi?(Kopya ve Emmulatör'de çalıştırmak için)

-İnternete bağlanmak istersem evdeki wireless bağlantısını kullana bilirmiyim(Yani Wi-Fi dedikleri şey ne oluyor)

-PSP'de sörf yapmak istersem;*Klavye ve mouse yok nasıl giriş yapılıyor, kullanışlı mı?

-Kendi UMD'mi kendim yazabilirmiyim ve UMD'ler tekrar yazılabilirmi?

-700 ytl'ye de PSP var,500Ytl'ye de (ikisi de garantili) aradaki fark ne ve ben spot alırsam fiyat ne kadar olur?

-Bir de tüm sürümler MPG formatını çalıştırırmı?

Teşekkürler şimdiden.

helper007

helper007

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yok mu acaba cevap verecek?

helper007

helper007

Üye
    Konu Sahibi
En azından en ucuz nerede bulabilirim onu söyleyin.

padme

padme

Üye
C1 - evdeki wi-fi ile ben internete baglanabiliyorum.
C2 - psp internet icin birseyler yazmak pek pratik degil ama disaridan klavye,mouse baglaniyor mu bilemiyorum.
C3 - bu konuda bir bilgim yok ama umd ni kendin yapamiyorsun.olsaydi kopya oyunlar bulabilirdik diye dusunuyorum.
C4 - serbest piyasa ekonoisi dusuncesi herhalde belki de versiyonlarindan kaynaklanan farkta olabilir.bende alirken tereddut etmistim.bende bir garantili (500ytl ye almistim) birde spot piyasadan alinmis(350 ytl ve sorunsuz calisiyor) var.birde normal paket ve giga pack var.o da fiyati etkiliyor.benimkiler normal pack.giga packte hafiza karti kapasitesi yuksekti sanirim.
C5 - bende calisti.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
PSP Hakkında bişeyler sormak istiyorum.Eğer kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz.
-PSP'yi internete girmek ve oyun oynamak için kullanmak istersem hangi sürümü yüklemeliyim.Yani 1.50'e Web Browser yüklenirmi?(Kopya ve Emmulatör'de çalıştırmak için)

-İnternete bağlanmak istersem evdeki wireless bağlantısını kullana bilirmiyim(Yani Wi-Fi dedikleri şey ne oluyor)
EVET KULLANA BİLİRSİN
-PSP'de sörf yapmak istersem;*Klavye ve mouse yok nasıl giriş yapılıyor, kullanışlı mı?
HAYIR KILAVYE MOUSE MALESEF DAHA YOK
-Kendi UMD'mi kendim yazabilirmiyim ve UMD'ler tekrar yazılabilirmi?
BİLEMİYORUM
-700 ytl'ye de PSP var,500Ytl'ye de (ikisi de garantili) aradaki fark ne ve ben spot alırsam fiyat ne kadar olur?
TEKNOSADA AL
-Bir de tüm sürümler MPG formatını çalıştırırmı?

HAYIR SADECE MP4 FORMATI PROGRAM YUKLERSEN BELKİ AVİ

ahmet_dpt

ahmet_dpt

Üye
asla bir UMD boş disk bulamassınız bulsanız da yazıcı sadece oyun ve film firmalarına gönderiliyor piyasada UMD yazıcı asla bulamazsın

Üst Alt