PSP Arıyorum Satmak İsteyenler Ulaşsın - PSP ARANIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samekary

samekary

Üye
    Konu Sahibi
PSP Arıyorum Satmak İsteyenler Ulaşsın - PSP ARANIYOR
Arkadaslar baya arastırdım..PSP Slim almak istiyorum eğer satmak isteyen varsa 300-400 civarında alacagım.Satmak isteyenler 05066941800

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İstediginiz telefonun ikinci eli için ve sıfırı için verdiğiniz miktar fazla

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Telefon değil o. :) PSP (PlayStation Portable) El PlayStation'u dersem sanırım daha açıklayıcı olur.

suayb94

suayb94

Üye
kardes elime psp geçti hiçbir sorunu yok yenı gibi 210 tlye weririm istersen ayrıntılar için pm AT GÖRÜŞELİM

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca fat modeli son wersiyon yüklü olup kopya oyun çalıştırır 1 gb hafıza kartı ve yanında şarj aleti

schatten26

schatten26

Üye
slim modelimi bu 210 lira olan?

uyavuz01

Üye
psp 3004 slim modelidir.tertemizdir.320 tl istiyorum.isteyen [email protected] eklesin

fbalperen06

Üye
psp satmak istiyorum

blackmamba88

Üye
psp-2003 slim ince kasa sifir sayilir ingiltereden geldi 4 gb hafiza kartli 280 satiyorum almak istiyen varsa cvp yazssin..

samekary

samekary

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi flan;??

zamaann1980

Üye
Psp 2004 temiz kutusunda ön ve arka panel çıkarmalı garantili 290 tl son fiyat versiyon yüklenmiş

DonieBrasco

Üye
0506 507 53 94 a mesaj atın yada [email protected] İsvec ten getirdigim Sony PSP i gayet makul fiyata satıcagım ,el degistirmemistir.Fiyat olarak 250 düsünüyorum pazarlık payı olabilir,ben aldıgımda 600 liradan baslıyordu.

Modeli : Fat
Oyun DVD : 2 adet oyun Dvd si
(Orjinal olup kapları icerisindedir,tanesini zamanında 100-125 liraya almıstım,ozaman hafıza kartları pek yoktu)
Ekipmanlar : Çanta,Şarj aleti,Orjinal kulaklık

samekary

samekary

Üye
    Konu Sahibi
0506 507 53 94 a mesaj atın yada [email protected] İsvec ten getirdigim Sony PSP i gayet makul fiyata satıcagım ,el degistirmemistir.Fiyat olarak 250 düsünüyorum pazarlık payı olabilir,ben aldıgımda 600 liradan baslıyordu.

Modeli : Fat
Oyun DVD : 2 adet oyun Dvd si
(Orjinal olup kapları icerisindedir,tanesini zamanında 100-125 liraya almıstım,ozaman hafıza kartları pek yoktu)
Ekipmanlar : Çanta,Şarj aleti,Orjinal kulaklık
Wi-Fi??

oquz88

Üye
satıyorum samsun pmyo dayım yarım donem kullandım hevesımı aldım 8gb 3004 slım ıcınde oyun fılm hersey mevcut gayet memnunum bana 480e mal oldu 8gb ayrıyetten aldıgım ıcın 375e satcam kırdırma yok kırdırılmıs almak ısteyen olursa [email protected]

cantası kulaklık hersey var

mrt_sglm

Üye
kardeş bende daha 1 ay önce orjinal fifa 2010 oyunlu psp slim var.en son çıkan.eloctro worldden 480 liraya almıştım 2 yıl sony ve eloctro world garantisi vardır.cihazla pek oynamadım.kardeşime almıştım oda laptop alınca attı bi köşeye tertemiz duruyo sıfır cihaz eğer düşünürsen 380 lira maximum fayata kadar verebilirim.versiyon filan atılmadı tam orjinaldir.msn adresim- [email protected] tel no:05416031782 Ankarada Keçiörendeyim

baya1994

baya1994

Üye
ARKADAŞLAR BENDE PSP SLİM 3006 2 AY OLDU ALALI 520 TL ALMIŞTIM 2 YIL GARANTİSİDE VAR SON VERSİYON BULUNMAKTA WİFİSİ VAR YANINDA ÇANTASI , KULAKLIK, ARABA ŞARJ ALETİ USB KABLOSU, STIKIR , PSP CİZİLMESİN DİYE CRYSTAL CARE , 4 GB HAFIZA KARTI 350 TL BIRAKIRIM BİRDE 110 TL DEYERİNDE İNVİZİMALS VAR UMD KAMERASIYLA BERABER 400 TL OLUR MSN [email protected] KONYADA OTURUYORUM MSN GÖRÜŞELİM

delum258

delum258

Üye
psp satıorm adanadan sony marka 2.el siyah renk 8gb hafiza kartı war icinde oyun wardr 3 tane( god of war - assasıns creed - G-force ve bisuru tema wardr icnde ) + 1 orjinal oyun ve koruma kabı + cantası hepsi 350 YTL den satılıktır aciLL:hmmm:d::hmmm

TEL:05375725030 turkceLL ve alalı 2 ay oldu fazla oynamıorm genelde pc oynuyrm o yuzden cizik felan yoktr sarz aleti kulaklık usb kablosu hersey wardr icinde

kaan4554

Üye
Eğer hala araya varsa 380 tlye PSP Slim + 4GB orijinal hafıza kartı + 500 tane oyun + naruto stickeri + 5.50 GEN D-3 (kopya oyunları çalıştıran son sürüm) TEL:0546 293 32 84
Wİ-Fi özelliği de mevcut

pardon fiyat 399 TL

yakuza_eren

Üye
Arkadaşlar bende psp mi satıyorum almak isteyenlere duyrulur...!!

PSP VE ÜRÜNÜN İÇİNDEKİLER

1 : PSP PİANO BLACK 2000 SLIM KIRILABİLEN MODELİ HEN YÖNTEMİYLE KIRILANLARDAN
2 : 55 - 60 A YAKIN OYUN VE PROGRAMLAR DVD YE ÇEKİLMİŞ
3 : PSP KORUMA KABI+ORJİNAL PSP ÇANTASI+4 GB HAFIZA KARTI+USB CABLOSU+PES 2008 ORJİNAL OYUNU MEVCUTTUR...

ANKARADAN ALMAK İSTEYENLERE DUYRULUR!!..PSP Mİ SATMAMIN SEBEBİDE TOPLAMA PC YAPTIRACAGIM İÇİNDİR..PSP MİN HİÇBİR SORUNU YOKTUR 0 GİBİDİR SADEC ARKASINDAKİ METAL YERİNDE 2 TANE KÜÇÜK ÇİZİK VARDIR BUNUN DIŞINDA BAŞKA HİÇBİR SORUNU YOKTUR ALMAK İSTEYEN ARK OLURSA BENİM PROFİLE MSJ GÖNDERSİNLER İLETİŞİM ADRESİNİ VERİRİM
EN SON FİYAT 325 TL DİR.. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER şunuda belirtmek isterim ki ÖLÜ PİKSELİ YOKTUR ve PSP HİÇ TAMİR GÖRMEMİŞTİR 0 GİBİDİR
tel num:0554 939 30 70 yada msn adresimide verebilirim msj atarsanız profilime
Eklenmiş Resmin önizlemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...