maloz12 Üye beyler ben prog kurdum ama gene telf kendı ekran koruyucusu cıkıyo..tarıh&saat?? anlamadm ya biz zahmet anlatın msn : emrealtunsoy87@hotmail.com
beyler ben prog kurdum ama gene telf kendı ekran koruyucusu cıkıyo..tarıh&saat?? anlamadm ya biz zahmet anlatın msn : emrealtunsoy87@hotmail.com
> çileke$ < Üye maloz12' Alıntı: beyler ben prog kurdum ama gene telf kendı ekran koruyucusu cıkıyo..tarıh&saat?? anlamadm ya biz zahmet anlatın msn : emrealtunsoy87@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... Ayarlar bölümünden mesela digital saati seç kaydet bu kadar...
maloz12' Alıntı: beyler ben prog kurdum ama gene telf kendı ekran koruyucusu cıkıyo..tarıh&saat?? anlamadm ya biz zahmet anlatın msn : emrealtunsoy87@hotmail.com Genişletmek için tıkla ... Ayarlar bölümünden mesela digital saati seç kaydet bu kadar...
maloz12 Üye > çileke$ <' Alıntı: Ayarlar bölümünden mesela digital saati seç kaydet bu kadar... Genişletmek için tıkla ... kardesım valla denedım hala telın kendı ekrankoruyucusu gelıyo..Üstelik temalarda ekran koruyucu deiştirmek ıstıorm,gorunmuyo orda da
> çileke$ <' Alıntı: Ayarlar bölümünden mesela digital saati seç kaydet bu kadar... Genişletmek için tıkla ... kardesım valla denedım hala telın kendı ekrankoruyucusu gelıyo..Üstelik temalarda ekran koruyucu deiştirmek ıstıorm,gorunmuyo orda da
> çileke$ < Üye maloz12' Alıntı: kardesım valla denedım hala telın kendı ekrankoruyucusu gelıyo..Üstelik temalarda ekran koruyucu deiştirmek ıstıorm,gorunmuyo orda da Genişletmek için tıkla ... Sreensaver i başlat ayarlar digital saati seç geri gelip seçenekler kaydet e tıkla bu kadar bende çalışıyor
maloz12' Alıntı: kardesım valla denedım hala telın kendı ekrankoruyucusu gelıyo..Üstelik temalarda ekran koruyucu deiştirmek ıstıorm,gorunmuyo orda da Genişletmek için tıkla ... Sreensaver i başlat ayarlar digital saati seç geri gelip seçenekler kaydet e tıkla bu kadar bende çalışıyor
maloz12 Üye > çileke$ <' Alıntı: Sreensaver i başlat ayarlar digital saati seç geri gelip seçenekler kaydet e tıkla bu kadar bende çalışıyor Genişletmek için tıkla ... saol kardesım bnm tel sorunlu kesin olmyo,telın kendı ekran koruyucu gelıo hep saglık olsn paylasım ıcın saol ..
> çileke$ <' Alıntı: Sreensaver i başlat ayarlar digital saati seç geri gelip seçenekler kaydet e tıkla bu kadar bende çalışıyor Genişletmek için tıkla ... saol kardesım bnm tel sorunlu kesin olmyo,telın kendı ekran koruyucu gelıo hep saglık olsn paylasım ıcın saol ..
> çileke$ < Üye viper095' Alıntı: psıloc urunlerı telıf lı dıye bılıyom bellı bı sure calısıp kırıtlenmezmı acaban: Genişletmek için tıkla ... Binpda cracckledi uygulamanın kullanımı süresiz...
viper095' Alıntı: psıloc urunlerı telıf lı dıye bılıyom bellı bı sure calısıp kırıtlenmezmı acaban: Genişletmek için tıkla ... Binpda cracckledi uygulamanın kullanımı süresiz...