> çileke$ < Üye atasay' Alıntı: güsel paylaşım tşk ederim burda herşey bulmak daha kolay Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin...
atasay' Alıntı: güsel paylaşım tşk ederim burda herşey bulmak daha kolay Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin...
DaRkRaiN Üye indirdim deneyeceğim kardeş bakalım dediğn kadar varmı eline sağlık paylaşım için teşekkürler --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ya kardeş ben indirdim kurdum programı fakat sistem hatası dior ya :S yardım edebilirmisn neden çalşmadı bende ? :S
indirdim deneyeceğim kardeş bakalım dediğn kadar varmı eline sağlık paylaşım için teşekkürler --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ya kardeş ben indirdim kurdum programı fakat sistem hatası dior ya :S yardım edebilirmisn neden çalşmadı bende ? :S
> çileke$ < Üye DaRkRaiN' Alıntı: indirdim deneyeceğim kardeş bakalım dediğn kadar varmı eline sağlık paylaşım için teşekkürler --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ya kardeş ben indirdim kurdum programı fakat sistem hatası dior ya :S yardım edebilirmisn neden çalşmadı bende ? :S Genişletmek için tıkla ... N70 modelinde deneme şansım olmadı 6600 da bizzad kullanıyorum...
DaRkRaiN' Alıntı: indirdim deneyeceğim kardeş bakalım dediğn kadar varmı eline sağlık paylaşım için teşekkürler --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ya kardeş ben indirdim kurdum programı fakat sistem hatası dior ya :S yardım edebilirmisn neden çalşmadı bende ? :S Genişletmek için tıkla ... N70 modelinde deneme şansım olmadı 6600 da bizzad kullanıyorum...
> çileke$ < Üye aççan' Alıntı: haritan güzelmiş aslanım.sağol Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim...