Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

palio76

Üye
Sertifika vs. herşey tamam ama programı çalıştırınca özellik desteklenmiyor diye bir uyarı veriyor ve programı kapatıp açarsam birdaha çalışmıyor.
Bu sorunla karşılaşan oldumu veya çözümünü bilen??

macline

macline

Üye
denemediğim olay kalmadı hocam Yok bi çare bulmak lazım bu sertifikalama olayına :ss

nick_im

Üye
teşekkür ederim :):oke:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
kumanda programını kurdum okde peki burada olmayan cihaz ları nasıl yükleyecez örnel vestel yok vs bunlarını nasıl yükleyecez

Atakan

Atakan

Üye
olursa saol

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar benı duyan yokmııı...
ARKADASLAR VESTEL UYDU ALICISINDA NASIL CALISIR BU KAFAYI YEMEDEN YARDIM..LUTFEN IMEI ADRESIMEDE YAZA BILIRSINIZ [email protected] tsk..arkadaslar bı de hafıza dolu dıyor acıl yardım...:vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar benı duyan yokmııı...
ARKADASLAR VESTEL UYDU ALICISINDA NASIL CALISIR BU KAFAYI YEMEDEN YARDIM..LUTFEN IMEI ADRESIMEDE YAZA BILIRSINIZ [email protected] tsk..arkadaslar bı de hafıza dolu dıyor acıl yardım...:vur:vur

macline

macline

Üye
hele şükür hepsini yaptım philips tv dede çalıştırdım. teşekkürler herkese

Matak

Üye
arkadaşlar herkes sertifika alamamadan şikayetçi bir hafta uğraşma sonucu nihayet üye olabildim sertifikamı aldım sertifika isteyen arkadaşlar imei nosunu vehangi adrese mail olarak açacağımı verirlerse onlara yardımcı olabilirim

merhaba bende n73 var yardimci olursaniz sevinirim imei=359568017929186
@mail= [email protected]

sariman

Üye
kurmadan önce telefonun tarihini ocak 2008 e alın öyle kurun sertifika sorunundan kurtulun

tesadüf05

tesadüf05

Üye
ya dün kurdum proyu sertifika felan tamam 10 kere felan denemek için girdim şimdi açmıyor register felan istiyor bilen varmı bunun license kodunu

djantonik

Üye
N73 De Denendi Calısıyor Paylasım Icin Tesekkurler

james54

james54

Üye
yahu ben denedımm ama olmadıı sımdıye kdr elıne gecen her proyu kuran ben mı hatalıyım yoksa bu pro mu
su kı pro kuruluo ama bı sonucc yokkk

cappadocia50

Üye
n70 olmasmı

bayram15

bayram15

Üye
yaws kardeş ben bu sing nasıl oluyor bilmiyorum kaç defa denedim yapamadım anlamıyorum bana yardım eder misin rica etsem
msn: [email protected]
eklersen

güzel de biz bunu signed yapamıyoruz bu dediğin sitede signed yapma kapanmış herhalde

mtnf

mtnf

Üye
teşekkürler

ekodinamik

Üye
bu ne şimdi herşeyi yaptık sertifikalandırılması nasıl oluyor böyle yetersiz kalan programı benim bilgisayardanh anlamayan dedem bile koyar

yarali-345

Üye
teşekkürler arkadaşım

bay_samet

bay_samet

Üye
SERTİFİKA İÇİN TELEFONUN TARİHİNİ 6 AY YADA 1 YIL GERİ ALIN OLUR:oke:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
by sametsenin anladığın sertifika dan değil bu ;)

Üst Alt