Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

volpan

volpan

Üye
5700 kullanan veya bu proğramı kurduktan sonra çalıştıramayanlar hiç üzülmeyin :)
bunu sizin için çözdüm ... şimdi öncelikle telefona proğramı kurduktan sonra 1 kez proğramı çalıştırma hakkınız var kumanda etmeyi denerseniz hata verir ve devamlı o hatayı verir açmaya çalışmanızda bile çözüm proğramı silip yeniden aynı işlemleri uygulamanızla çözülür...
Yapmanız gereken proğramı ilk açtığınızda seçeneklerden ayarlar ( settings) orada Ir Mode seceneğinden mode 2 seçeneğini secerek durumu çözmüş olacaksınız. psiloc ir remote ile ilgili sorun yaşayan varsa sorunun cevabını yazmaktan onur duyarım BU SİTEDEN ÖĞRENDİKLERİMİN YANINDA DEVEDE SİNEK BİLE DEĞİL SİTEYE VE BU SİTEYE KAYITLI KULLANICILARA FAYDALI OLMAK SİTE ADINA BENİM İÇİN BİR ONURDUR ....

mustimustich

Üye
tesekkürler eline saglik

ckeylul

ckeylul

Üye
bi türlü yapılmıyor yahu n95 e sertifika işi öldürecek

afatsum_21

Üye
arkadaşlar symbiansigned.com normalde online olarak sertifika veriyor ama bazı programlara vermiyor...mesela irremote gibi...n95 8gb kullanıyorum ve bi türlü sertifika yapamadım ne olur biri yardım etsin...

Ghost_Shadow

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık fakat 2. sis dosyası dosya bozuk hatası veriyor bilgine...

gökmen

Üye
ellerine sağlık kardeş

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Program & Güzel Paylaşım :good:

1234emree1234

Üye
teşekkürler arkadaşım ama ben üyeydim buraya çok oldu girmeyeli şimdi deniyorum neden olmuyo şimdi yönlendiriliyorsunuz diyor ama aynısı yeniden geliyor lütfen yardım edin arkadaşlar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yapamadım gitti şunu yav

ayhanzeybek

Üye
hala sorun çözülemedimi yaaa.neydi bu sertifika belası anlamadım gitti valla bıktım.

macline

macline

Üye
Kardeş eli öpülecek adamsın ... Daha güzel çalışmalar bekliyoruz senden çok Teşekkürler... emeğine sağlık.

Ya şansa bakın ki evde telefonun desteklediği hiç bir uzaktan kumandalı cihaz yok

TV schaub lorenz dvd Pegasus :D

asfa

asfa

Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık

yılmazn

Üye
sagol hemen deneyecegim

h-i-v

Üye
blader bende nokia e 65 var. ama şu unsigned olayı yüzünden kafayı yicem. beceremiorum. yardımcı olabilirmisin. napabilirim. o 2 site üzerindende denedim olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

ya allah aşkına yokmu şu unsigned davasında bana yardım edecek. bir haftadır saçlartım ağardı. babasının desddesinin hayrına yapsın birisi.

cezacartel

cezacartel

Üye
kardeş bu her televizyona uyuyomu birde n73 de çalısırmı

ayhanzeybek

Üye
olurmu öyle şey yaaa senin cihazım markası ne dostum!'

--------------- Ekleme ---------------

seni silmişler defterden galiba dostum boşver

redhacker55

redhacker55

Üye
arkadaşlar bana BEKO BS 520 D CI Receiver kodu lazım. daha dorusu beko uydu alıcılarını çalıştıran da olsa olur bilmiyorum hangileri çalıştırıyor denedim hiçbiri çalıştırmıyor. bende beko seçeneği bile yok :S programdan sat a giriyorum güncelle diyorum bi nane yok :S anca kontür gidiyor sayfada bi değişiklik olmuyor yardım pls :) şimdiden sağolun

mahmutsami79

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık çok güzel ve faydalı bi çalışma olmuş. Bndede n80 var şu sertifika sorununu bi çözemedim bana yardımcı olursan çooook sevinirim. 2 sitedende bi sonuç alamadım sana zahmet olmazsa bana biraz yardımcı olurmusun.

imei: 352764012999400
teşekkürler

gsenturk

gsenturk

Üye
Ben sertifika olayını 1 günde çözdüm çok kolaymış, herşeyeden önce bu programı da sign. ettim kurdum çalıştırdım ama evimdeki sony tv için kumanda olayı bir türlü olmadı. Çok marka var ama hangisini tıklarsan tıkla geçersiz fonksiyon uyarısı çıkıyor, eğer o son kurduğun kumandayı remove etmezsen bir daha programa giremiyorsun diğerlerini denemek için en iyi yol bu programı kaldırmak oldu.

x_codesia

Üye
pop 3 tabanlı mail adresi bulamıorum help me

Üst Alt