Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]
Sponsorlu Bağlantılar
finike_ru
Üye
Bu n73 sis açmıyor ne yapmalıyım
Bosnalı86
Üye
eline sağlık dostum,telim E61 we çalışıyor,fakat program tuşları we işlewleri biras farklı gibi mesela ses kısıyor we aşaya kanala geçiyor ama ses açmıyor we yukarı geçmiyor
epolet
Üye
grundık 623 te yada grundık te çalıştıra bilen varsa lütfen yazsın ben çalıştırmadım
koko909090
Üye
abi ben bunu nasıl sertifikalandırıcam ya ***** olanı yüklemio n80 war bende pls yardımcı olun ya 1 aydır bu program için çalışıom şimdiden saolun
yirdiga
Üye
Arkadaşlar! Ben siteye üye oldum fakat DevCertRequestControl'da 2.bölümde imei giriyorum her zaman error veriyo finished yazısı çıkmıyo bi yardım etseniz lütfen bu arada anlatım çok güzel emeğinize sağlık ama benim iş olursa çok sevinirim
husoow
Üye
3ncu olmadi certifikat hatasi veriyor..
a579
Üye
tam okumadım ama kızılötesi gerekiyor mu ? Gerekmiyorsa n79 da çalışır mı? ( internet cafedeyim evde olsam denerdim )
deadjackal
Üye
paylaşım için teşekkürler
mc.7erdar
Üye
eLine eMeqiNe sagLık saqoL kArdesM..
avvenante
Üye
***** te sorun var yardımcı olursanız sevinirm aurıca güzel paylalım için teşekkürler
OGUZHAN432
Üye
Dostum bişey soracağım.Benim telim hackli yani o dosyayı sertifikalamayıp yüklesem olur mu deneme fırsatım yok şu an mecburen soruyorum yoksda deneyip öğrenirdim
andariel
Üye
teşekkürler, 6220c de sorun çıkarmaz herhalde...
bayosman
Üye
2. dosya bozuk
procaptain
Üye
dosyalar bozuk değil denedim bizzat çalışıyor hatta bir adet vestel klimayı bile çalıştırdı çok uzak mesafe olmasa da çalıştırdı
tv ler mesafe gayet iyi vestel samsung show marka 3 tv de denedim 5-6 metre mesafeden çalışıyor
çok başarılı bir program
paylaşım için teşekkürler tebrikler
pardon bir yanlışlık olmuş ben bunu indirmedim http://www.maxicep.com/s60-3rd-blue...e-v1-03-unsigned-symbian-os-9-1-a-141745.html bu linkdekini indirdim ve N95 için kullandım biri taşıyabilirse öyle bir imkan varsa
byred55
Üye
arkadaslar telefonunuzu hackleyın ve hıc bır sertıfıka sorunu ile karsılasmassınız ve ıstetıgınız butun programları yukleye bılırsınız ben telefonumu hackleıdıgm ıcın tek tek sertıfıkayla ugramama gerek kalmadı 3 programı sırasıyle yukledım ve tlefonuma kuruldu sımdı sırada su n-gage oyunlarını ayarlamaya calısıyorum bır turlu anlayıp yapamadım.Bu hackleme ısı kotu bır ıs degıldır telefonunuza program kurmada kolaylıklar saglar bunu yenı ögrenenler ıcın soyledım.Hack ile ilgili konular forumumuzda mevcutdur biraz arastırdıgınızda herseyı bulacaksaksınız... ByR3D
--------------- Ekleme ---------------
bi sorunu olan bana ulassın
sosriquo
Üye
teşekkürler programı şimdi indirdim deniycem muhtememlen çalıştırırım.