Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

haktanaras

Üye
e65 yeni aldım ve hiç bir sey bilmiyorum bunu nasıl yüklerim ayrıntılı anlatırsan sevinirm

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
:( allahım inşallah çalışır yaaaa.tel.im n95 8gb ve 1 senedir tek çalıştıramadığım lanet program bu.şimdi indiriyorum kardeşim ellerin dert görmesin emi
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

prenscin

prenscin

Üye
arkadaslar goldmaster uydu alıcısına uyan bir irremote kodu yokmu cevap bekliyorum...:(
yada kumandayı telefona tutup kodları kaydedeceğimiz bir program

meltem11

Üye
süpeeeeeeeeeeerrrr N95 de çalıştı..
emeği geçenlere teşekkürler

tiectocc

Üye
usta e51 var bende sertifikalandırmayı yapamadım bir türlü..yardımcı olabilirmisiniz??

erixozy

Üye
arkadaşım SignSIS_.cer dosyasını indiricem fakat site paralıya dönmüş senin gösterdiğin gibi olmuyo artık sen o indirdiğin "SignSIS_.cer" dosyasını bi uplad yapsan biz üstünde kendi telefonumuzun IM sine göre oynama yapmazmıyız

majestic123

majestic123

Üye
Teşekkürler elinize sağlık.

s4m3t01

s4m3t01

Üye
kardes ben bu sertifika isini yapamadım nasıl olcak ya ***** kuramıyorum N95 e yardımcı olursan sewinirim acile seni bekliyorum :(

yavuzselimsebik

yavuzselimsebik

Üye
bunun 9,2 si varmı? varsa lütfen yardımcı olunuz..

yalin07

yalin07

Üye
arkadaşım öncelikle emegin için tşk ederim n95 tlf yükledim ama sertifika işlemini gerçekleştiremedim yardımlarını bekliyorum tşk şimdiden

TopFury

TopFury

Üye
sorunsuz çalışacağını varsayarak : :sukur:

yarali-345

Üye
teşekkürler kardeş programı kurdum ama license numarası istiyor bunu nasıl halledecez açıklarsan sevinirim kolay gelsin

by_titi

Üye
benim tel e65 2. ve 3. ye bozuk diyo ne olacak...

husoow

Üye
N82 Oluyormu ?

erdem1365

erdem1365

Üye
kardes sogol tam aradigim dosyalar emegine saglik kardesim

--------------- Ekleme ---------------

kardeim cok sagol yaptim calisti emegine klavyane saglik :oke::):oke:

akum30

Üye
saol program için

s_taskin1986

s_taskin1986

Üye
slm arkadaşlar. benim bir sorunum var ve yardım eden olursa sevinirim. bu programı tele(E50) kurdum sorunsuz da çalışıyordu. ancak teli hacklemediğim için c-racki yükleyemedim ve kullanım süresi doldu. ben de programı 2000c3ec isimli klasöre attığını keşfettim ve programı kaldırdıktan sonra bu isimli bütün klasörleri sildim. ancak şimdi de bu programı yükleyemiyorum. bu klasörlerin nerelerde olduğunu bir arkadaş yazabilirse sevinirim.ya da daha iyi bir çözümü olan varsa ve anlatırsa ona da minettar kalırım...

ohhhtay

Üye
dostum full u yokmu

--------------- Ekleme ---------------

bide serrtifika sorunu

usta gemici

Üye
arkadaşlar bende kamasonik marka diz üstü tv dvd var bunun kumandasının tuşları cam gibi kırılıyor ve 20 dolar bu cihazı çalıştıracak bir kumanda programı bilen varsa lütfen yazsın

turkemann_tr

Üye
arçelik te hangisi uyumlu

Üst Alt