Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
bu program tv yi değilde receiver ı da kumanda edebiliyormu ?

james54

james54

Üye
tsekkurler arkadasım sımdıye kdr bır suru bu ad altında sahte yanı ıse yaramayan denemeler oldu ama umarım bu ıse yarayacak

kral25

Üye
saol reis allah senden razi olsun

daymoon

daymoon

Üye
eline saglık arkadasım telim n 73 sorunsuz calısıyor cok iyi ancak seceneklerde lisans cıkıyor programı deneme olarakmı kullanıyorum simdi yakında devre dısımı kalacak onu merak ediyorum eger oyleyse *** nerden bulabiliriz yardım edebilirsen sevinirim eline saglık tekrar tesekkur ederim

memiş

Üye
indiremiyorum yrdm

xon1

Üye
n70 De çalışıyormu KArdeş Help !

eros1905

Üye
Tşkürler soalasınnn

murat_43

Üye
ya benim daha pm gönderme vaktim gelmemiş sertifika isteği yapamıyorum yöneticiler lütfen bi yardımcı olurmusunuz lütfeeeeeeeeen

spawnn

spawnn

Üye
Eyvallah bi deneyelim.

boraaksuyek

Üye
çok güzel çalışma

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık

Koray_35

Üye
Çok sağol kardeşim ama sertfika ne yaa uğraştırıyo insanı

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
helal olsun,,,sertifika için bi ay uğraştım,, şimdi kendime kızıorum nası yapamadım die,, adım adım takip edin çok basit 10 dak. sürmüo

guest1212

guest1212

Üye
çok teşekkürler çoktandır bu programı arıyodum 6600 ımda var ama çok iyi çekmiyo iyice dibine getirmek gerekiyo bu çok iyi oldu ellerine sağlık

ESlNTl

ESlNTl

Üye
He rsayfaya baktım n95 8gb için hiç yardım eden yok nasıl bi konu açıyorsunuzd ayardımcı olmuyorsunuz :S olmuyorsa olmuyor söyleyi bizi neden uğraştırıyorsunuz

terme

terme

Üye
Bu 3, dosyayı sertifıka yapamadım bana yardım cı olurmusunuz irremote programında yapamıyorum olmuyor

nefreeet_10

Üye
ellerine sağlık usta

KaRmAkArIsIk

Üye
He rsayfaya baktım n95 8gb için hiç yardım eden yok nasıl bi konu açıyorsunuzd ayardımcı olmuyorsunuz :S olmuyorsa olmuyor söyleyi bizi neden uğraştırıyorsunuz

Arkadaşım bende de aynı sorun var... N95 te oluyor ama 8GB modelinde çalıştırmıyor. Program bir kere açılıyo sonra kumanda açmaya çalışınca hata veriyor ve bir daha açılmıyor... sanıyorum şimdilik bu modelle kullanamıycaz... N73 de denedim sorunsuz çalıştı... ama bu sefer de uyumlu kumandaları netten indiremedim...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım bende de aynı sorun var... N95 te oluyor ama 8GB modelinde çalıştırmıyor. Program bir kere açılıyo sonra kumanda açmaya çalışınca hata veriyor ve bir daha açılmıyor... sanıyorum şimdilik bu modelle kullanamıycaz... N73 de denedim sorunsuz çalıştı... ama bu sefer de uyumlu kumandaları netten indiremedim...

tamamdır ben sorunu hallettim!!! N95 8GB da artık sorunsuz çalışıyor. Settings bölümünde en altta Orientation var onu Top olarak ayarlarsanız sorun kayboluyor.... Ayrıca Method 4 yapınca çok daha iyi sonuç alıyorsunuz...

tuncayali

Üye
sertifa islemi nasil oluyo yardim edin lutfen n73 kullaniyorum

tolgazinho

Üye
sağol

34tango

34tango

Üye
setifika nasıl oluyor

Üst Alt