Gardas benim nakia n 73 var sana zahmet bu programi benim telefonun numarasina göre ayarlarmisin gözumsu.. bu benim msn: nokia n73 :352757016562505 ister meil at ister mesenede ver y.. sana zahmet bir dene gözumsun..aglaaglaaglaaglaagla
arkadaşım emeğine teşekkür ederim bende,
daha önce sertifikalandırıp programı yükledim ve kullandım fakat daha sonradan program yine kapandı kendiliğinden ve lisans istiyor satın al diyor.
Yeniden hepsini yükledim 3. lisanladım fakat bu sefer yüklemiyor
Zamanla bu habire lisan mı isteyecek ya?
böyle birşey başına gelen var mı?
Dostum telefona yükleyebildiğim 1. dosyayı kaldırdıktan sonra tekrar yükledim oldu Fakat bu seferde program lisans istiyor herhalde biryerlerde sorun var ilgilenmeni bekliyorum başka arkadaşlardada aynı sorun var... Özel mesajda attım fakat bakamadınmı yoksa dikkate mi almıyosun bilmiyorum KONUYA HAKİM OLMANI bekliyoruz Şimdiden teşekkürler ... Kolay gelsin
ya herşey tamam sertifika imza bilmem ne kodları da yükledim sadece 10 santim yakınına getirince tvnin kanalını ileri alıyor(n80) başka işlem yok .amaaaaaaaan
ir remote : özellik desteklenmiyor: (N95 8gb ilk açılışta bu uyarıyı veriosa)
ir remote calıstırıldıgında program ilk seferinde calısıo ve bi dahaki acıslarda özellik desteklenmiyor uyarısı veriosa eger programı kaldırın telefondan (yöneticiden drm solutions dahil) ve tekrar kurun.ilk calıstırısınızda programın ayarlarından orientation ı değiştirin yani autoda kalmasın..bende n95 8gb var ve orientationu left yaptım...ekran ir ledinin konumuna gore ayarlanmış oluo boylelıkle ve program calısıo...