Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *FULL*

allah razı olsun kardeş.walla kaç gündür arıyordum senin sayende buldum

ThE_kOnT

Üye
SONUN DA 4 SAAT UĞRAŞTIKTAN SONRA BU PROGRAMI SERTİFİKALANDIRMADAN KULLANMAYI BAŞARDIM HEHEHE YAŞASIN PİSLİK

ARKADAŞLAR İSTERSENİZ YARDIM EDERİM SİZE

ThE_kOnT

Üye
Symbian 9.1 ve 9.2 Telefonlarda Unsigned Uygulamaları Sertifikasız Kurmak​

İNSTALLER 9.1​

Aşağıdaki installer.exe dosyasını telefonunuzda C:/sys/bin/ dizinine kopyalayın. Telefonu kapatıp açın ve unsigned bir uygulamayı yüklemeyi deneyin. ​

N93,N73,N80 de denenmiştir ve sonuç başarılıdır.​

3250 5500 n95 ve diğer 9.2 telefonlarda çalışmaz.​

Geliştiricisi SWmail (aka SW)​

İNSTALLER 9.2​

Symbian 9.2 için olan versiyonu da eklenmiştir. İNSTALLER 9.2 dosyasını indirip aynı işlemi yapın.​

BİRDE ŞU VAR
C:/sys DOSYASINA ERİŞMEK İÇİN​

Bu işlemi yapmak için bir dosya yöneticisi programına ihtiyacınız olacak (Fexplorer, Sexplorer, X-plore gibi)

Dosya yöneticisini başlatın ve C: dizinine gidin.
C:\sys dizinine erişmeye çalışın.
Hata verecektir, çünkü izniniz yok.
Dosya yöneticisi programını kapatmayın. Arkaplanda açık kalsın (Menü tuşuna basarak arkaplana atabilirsiniz)​

HelloCarbide uygulamasını başlatın.
Programdan Options(Seçenekler) ->Menu1'i seçin.
Size soru soracak. Bunların hepsine EVET deyin.
Bütün sorular cevaplandıktan sonra ekran kapanacaktır. Hepsi bu kadar.​

Şimdi kapatmayıp arkaplana aldığınız dosya yöneticisi programına girin ve sonucu kendiniz görün. Artık bütün sistem dosyalarına ve gizli klasörlere erişebilirsiniz. ​

Bu işlemi yaptıktan sonra başka hiç bir uygulamayı kullanamazsınız. O yüzden dosya yöneticisi programını arkpalanda çalışır durumda bıraktık. Yoksa o uygulamaya da erişemezsiniz. Uygulamaları yeniden kullanabilir duruma getirmek istediğinizde telefonunuza reset atın yani yeniden başlatın.​

Şimdi installserver.exe dosyasını cys/bin/ dizinine kopyalayın.
Telefonunuzu kapatıp açın.
Artık bütün 'Unsigned' uygulamaları sertifikalandırmadan yükleyebilirsiniz.​

Eğer gizli klasörlere erişime devam etmek istiyorsanız, o zaman Modo.sis i yükleyeceksiniz.​

Hack işlemini yeniden yapın.
X-plore uygulşamasını kullanarak Sys.zip dosyasını açın ve Sys klasörünü C: dizinine çıkartın.
Üzerine yazılsın mı sorusuna EVET deyin.
Telefonunuzu kapatıp açın.
Şimdi Leftup tarafından hazırlanmış olan menüdeki Modo dosyasını gizli klasörleri görüntülemek için kullanabilirsiniz.​

KONU ACAMIYORUM BENDE BURAYA YAZDIM HERSEYİ LÜTFEN EMEĞE SAYGI​

numanix

Üye
teşekkürler türkiye

n95 8gb de sorun veriyor sanırım

c_none

Üye
süpermiş bu valla. eyvallah saolasın

indirdigimiz codecleri pc aracilıgıyla nasıl atıcaz telefona hafıza kartına yukladim çalışıyor ama bu codecleri atabilecegim programla ilgili dosyaları bulamadım sertifika işnini binda ***** - ile yaptım

TR®

Üye
ilaç nerde?

mami24

Üye
saol süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok teşekkür ederim e71 de çalıştı sertifa sorunuda kendi kendine waptan bağlandı kalmadı ..

emeğinize sağlık süpersin ben n78 e kurdum

ya kardesim eger yanlssa ozur ama bu tur programlar kızıotesi ile calısmıyomu