***** dosyasını signed yapana kadar. imei numarasıyla şifre üreten ******ini bulsak daha kolay olacak ama ben aradım bulamadım. lütfen bulan varsa eklesin...
--------------- Ekleme ---------------
veya imei: 351892017675872 numarama göre bana signed yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. tel:E50
Arkadaşlar bu ir remoteden başka kumanda programı yok mu mesela os.7-8 için bi sürü vardı 9.1 için sadece bu programamı muhtacız bilgisi olan arkadaşlar varsa açıklarsa sevinirim çünkü ben bu signed olayından bi şey anlamadım anlasamda site de bi acayiplik var neyse iyi forumlar
ya arkadaslar gülmeyin ama ben daha programın kurulusunda takıldım kaldım
aranızda bu versiyona ait -i olan varsa yada baska versiyon e -i olan da olabilir kullanmak istiyorum ama lisans olmadan çalıştıramadım malum.tesekkür ederim şimdiden...
emeğine sağlık s60 3rd için bulunmuyor normalde ,indirdim yüklüyorum çalışırsa numero uno yani bir numarasın teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
ya ben n73 de denedim arkadaşlar virüs lü falan değil değil mi? acayip kastı
uygulamalara giremedim menüye giremiyorum
eğer bu virüslü ise upload eden arkadaşım çok ayıp ettin
Teşekkürler,
Sorunsuz bir şekilde kuruldu ve çalışıyor. Gerçi çalışıyor kısmını tam test edemedim ama listeyi tazelediğim zaman Vestel i falan buldu. Bugün denerim artık.
Emeğinize sağlık. Güncelleme yapınca bir tane buluyor ve izin verirseniz yüklüyor. Olduça faydalı bir yazılım.
Teşekkürler