Psiloc Font Magnifier ---Cep Telefonu Font Ayarlama Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eroyeren

eroyeren

Üye
    Konu Sahibi
Psiloc Font Magnifier ---Cep Telefonu Font Ayarlama Programı

Dosya Boyutu: 564,00 KB

Cep telefonunuzun font boyutunu büyültmek veya küçültmek için kullanabileceğiniz Font Magnifier yazılımı ile artık cep telefonunuzda yazı görememe sorununuz kalmayacak. Tabi büyük olduğunu düşündüğünüz fontlarıda küçülterek istediğiniz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Eşsiz bir uygulama olan Psiloc Font Magnifier ile cep telefonunuzun tüm sistem fontlarını düzenleyebiliyorsunuz.
Kullanımı gayet kolay olan bu yararlı uygulamadan faydalanmak için cep telefonunuza yüklemeniz ve çalıştırmanız yeterli olacaktır. Daha sonra yeni font boyutunu seçtikten sonra cep telefonunuzu kapatıp açarak ayarların etkin hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Not: Eğer programın eski sürümleri telefonunuzda yüklenmiş durumda ise bu yeni programı yüklemeden önce onu kaldırıp telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekmektedir.
Uyumlu Telefonlar:
Nokia 3250, Nokia 5500, Nokia 5700, Nokia 6110, Nokia 6120, Nokia E50, Nokia E51
Nokia E60, Nokia E61, Nokia E61i, Nokia E62, Nokia E65, Nokia E70, Nokia E90, Nokia N71
Nokia N73, Nokia N76, Nokia N77, Nokia N80, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N91
Nokia N92, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia N95, Nokia N95 8GB
Önemli! Teknik problemler yüzünden Font Magnifier Nokia N75 ile uyumlu değildir. Ayrıca Nokia 6290 ve Nokia N76 cihazlarınında menü fontları ayarlanamamaktadır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ndrplus, мαχ ραуηє, bedirhan 68 ve 16 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler :spr

BjKMaNiA

Üye
ya bunun lisans işini nasıl halledicez...expired dioooo tşk şimdiden

--------------- Ekleme ---------------

birde bu proframın 2.03 ün crackını göremedim formda,2.o2 de çalışmıyor son sürüm istiyor

mirhabi

Üye
evet kardeşim doğru söylüyor kalıcı birşeyler istiyoruz teşekkürler

battal_21

Üye
program çalışmıyor programı açtığımda yeniden yükleyin diyor her seferinde

yckoc2004

Üye
n95 8gb yani dahili hafızası olan cihazlarda BU uygulama kullanılabilir mi açık ve net bilgin varsa paylaşmanı rica ederim

thecentilmen

thecentilmen

Üye
thanx

hdr...

hdr...

Üye
çok teşekkür ederim :)

BUMERANGs

Üye
lisans istiyorr

zemnost

Üye
:( lisans istiyorrrrrrrrrrrr............

macman

macman

Üye
teşekkürler

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık

ffatihh23

ffatihh23

Üye
lisans kodu ne

m.sivrik

Üye
eline saglık teşekürler N73 güzel çalışıyor

m.sivrik

Üye
lisans istıyor

habbuj

habbuj

Üye
sağol kardeş

yigidim

Üye
bir çok yeri aradım kastım siteler tek bulduğum 00000 idi ama oda olmadı devlet sırrımıdır nedir yok bulan olursa bende cok sevineceğim güncelliği açısından 31 12 2009

çakırkoç

Üye
Arkadaşlar enter licence code istiyor bunun cevabı varmı

arnova

Üye
Dostum bu proğramın N70 te çalışan versiyonu varmı acaba..N95 te kullanıyorum ve çok teşekkür ederim.

çakırkoç

Üye
arkadaşlar lisans no diyor ne yapmalıyım teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt