PSG'den bir transfer daha!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
PSG'den bir transfer daha!


Fransa Ligi takımlarından Paris Saint Germain, Salı günü sona erecek transfer dönemi öncesinde Ajax'ta forma giyen Gregory van der Wiel'in transferini gerçekleştirdi.

Transfer döneminde Ezequel Lazevezzi, Thiago Silva ve Zlatan Ibrahimovic gibi önemli isimleri transfer eden Paris Saint Germain bir ismi daha kadrosuna kattığını açıkladı.
Fransız ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ajax forması giyen Gregory van der Wiel ile resmi sözleşmenin imzalandığı duyuruldu.
Paris Saint Germain 24 yaşındaki sağ bek oyuncusunun 4 yıllık sözleşmenin altına imza attığını belirtirken; Hollandalı ismin 23 numaralı formayı giyeceği açıklandı.
Transferin maliyeti ile ilgili açıklamaz yaplımaz, Fransız basını Paris Saint Germain'in Ajax'a 6 milyon euro ödediğini öne sürdü.
2006 yılından bu yana Ajax forması giyen van der Wiel, Holladan Ligi'nde 127, Avrupa kupalarında ise 10 maçta görev yaptı. Ajax ile ligde şampiyonluklar yaşayan 24 yaşındaki futbolcu Hollanda Mili Takımı'nın formasını da giyiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt