Ps3 mü Xbox 360 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iOS Developer

iOS Developer

Üye
kırdırırsan her türlü oyunu açar :oke: PS3 al. :)

yalnız tüm ps3 ler kırılmıyor

---------- Eklendi @ 10:44:34 ---------- Yazıldı @ 10:43:37 ----------

Kırdırınca da oyun konsolu ban yiyormuş galiba.Kırdırmak ne kadar güvenli olur bi de bu işi nerde yapabilirim?

xbox ta kırılınca ban yiyorsun üstelik online oynabilmen içn xbox ta extra ücret odemen gerekiyor

volkan.sahin

Üye
Ben de xbox ve ps3 arasıdna kararsız kalmıştım, sonra ps3 almakta karar kıldım. kararımdaki en büyük etkenler ps3'te bd-rom olması, 3d film izleyebilme ve oyun oynayabilme özellikleridir. bunun dışında xboxdaki oyun padlerinin kalem pil kullanıyor olması bildiğim kadarıyla. bunun dışında move paketini de satın denedim. gerçekten keskin hareket algılama sayesinde daha etkili oyunlar oynanabiliyor. hele killzone 3 oyununu 3d oynamak ayrı bir zevkti. kırma olayına gelince eğer versyonu uygun olur ise şuan trueblue ile tüm oyunlar oynanabliyor neredeyse, ücreti de 110-150 -tl civarında türkiyede bulunuyor... xbox ı da araştırdım kırma olayları daha karışık, çip güncellemesi yapmazsan sanırım çift katmanlı dvdye kaydetmen gerekiyor. bazı hataları beraberinde getirebilir diye düşünüyorum bu durumun. ama xbox kullanıcıları daha iyi anlatabilir tam olarak...

alemburda

alemburda

Üye
Ps3
3k gibi bir risk söz konusu değil
fiyatına göre DVD yerine bluray sürücü vermesi bir artı (Sony has bir mesele ama yinede film izleyenler için işlevsel)
Kırılması çok zor buda cihazın yazılımının ne kadar güvenli olduğunu gösteriyor.
Online kısmının ücretsiz oluşu. xbox gibi online oynamak için paralı üyelik istemiyor.
ps3 oyun kolu dahili batarya içeriyor oysaki xbox kolu pil ile çalışıyor.

Ps3 eksileri
xbox kinect sensörüne karşılık move daha geri kalıyor.
Uzun bekleme süresi. xbox daha az bekletiyor.

Kırdırmak isteyenler için:
Ps3 alırken:
3.55 ve altı olmasına dikkat edin.
Cihazın içinin açılmasına neden olabilecek versiyon düşürme gibi bir olayın olmamasına dikkat edin. (lehimlemeye dikkat)

Genel söylemek gerekirse ps3 ne kadar ön planda olsa da ben yinede xbox derim çünkü ps3 aldım valla salonda öyle süs gibi duruyor para dayanmıyor oyunlara. Ps3 var yanına birde jasper jtaglı bir xbox alıcam özel soğutucuları var ayrıca içerisindeki yazılım ekranın üst kısmında dereceyi gösteriyor. Hem oyun yüklemesi çok basit.

Türe

Türe

Üye
birkaç aya xbox 720 geliyormuş ona göre ;)

catdog136

catdog136

Üye
ps3 alın kafanız rahat olsun daha geçen gün bir daha kırıldı ps3ler 3.55 ile çoğu şey oynanıyor artık ve ps3'ü evde kendiniz bile kırabilirsiniz çok kolay ve hızlı bir işlem.. ps3'ünüzün orjinal fw'si 3.55 yada daha az olmalı yoksa ps3 içine çip takarak 3.55'e düşürüyorlar fakat kutu açıldığı için garanti kapsamı dışına çıkıyor malesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...