ps3 devri kapandı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ps3 devri kapandı mı?
Yav arkadaşlar ben hala ps2'ye sahibim ps3 çıktığı andan itibaren ps2 bitmişti bence.Şimdi ps4 çıkıcak bakıyorum pek fark yok aralarında.Ama ps4 çıkınca ps3 de ps2 gibi bitecek mi?Yani ps4 çıkınca ps3 mü almalı yoksa ps4 e para mı biriktirmeli?Arada çok teknolojik farklar yok.Hangisini almalıyız? :D

- - - Eklendi - - -

up.

- - - Eklendi - - -

up.

smh60

smh60

Üye
bence hayır

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
PS3 - PS4 durumuyla PS2 - PS3 durumu apayrı öncelikle bunu anlayalım.Ayrıca PS3 çıktığında PS2 bitmemişti.Uzunca bir süre çokta iyi sattı, kullanıldı.Bir konsol oturuncaya, yazılımsal ve donanımsal eksikliklerini giderecek yenilikler getirilinceye kadar almak bana kalırsa saçmalık.Hem 2 yıl sonra konsol sorun çıkartmaya başlayacak hemde o zamana kadar cep yakan fiyatlardan oyun alınmak zorunda kalınacak.

PS4 mü PS3 mü diye soran birisine şunları sormamız lazım ;

*PS4 çıktığında cihaza o kadar parayı verdikten sonra 200 lira 1 oyuna verebilecek durumun var mı ?
*1-2 yıl sonra donanımsal olarak daha başarılı -en azından küçük ve stabil- PS4'ler çıktığı zaman senin kocaman, hantal, ısınan veya bir takım eksiklikleri olan cihazın canını sıkmayacak mı ? Bundan emin misin ?
*Uzunca bir süre -2 yılı hatta daha fazlasını bulabilir bu süre- oyunsuzluğu, az oyunu çekebilecek misin ? Forumlarda girip her gün yeni oyun geliyor mu diye bakmak hoşuna gitmiyorsa bu kötü bir durum.
*HD Collection diye 30 yıllık oyunların düzgün grafiklilerinin sana yutturulmasına göz yumabilecek misin ? Hemde oyun kıtlığı esnasında ? Bu durum yeni konsollarda hep yaşanır.

Bu sorular deneyimlerle sabittir.PS2, XBOX360 ve PSVita'yı ilk çıktığı aylarda almış birisi olarak bu her zaman bu şekilde olur.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
PS3 - PS4 durumuyla PS2 - PS3 durumu apayrı öncelikle bunu anlayalım.Ayrıca PS3 çıktığında PS2 bitmemişti.Uzunca bir süre çokta iyi sattı, kullanıldı.Bir konsol oturuncaya, yazılımsal ve donanımsal eksikliklerini giderecek yenilikler getirilinceye kadar almak bana kalırsa saçmalık.Hem 2 yıl sonra konsol sorun çıkartmaya başlayacak hemde o zamana kadar cep yakan fiyatlardan oyun alınmak zorunda kalınacak.

PS4 mü PS3 mü diye soran birisine şunları sormamız lazım ;

*PS4 çıktığında cihaza o kadar parayı verdikten sonra 200 lira 1 oyuna verebilecek durumun var mı ?
*1-2 yıl sonra donanımsal olarak daha başarılı -en azından küçük ve stabil- PS4'ler çıktığı zaman senin kocaman, hantal, ısınan veya bir takım eksiklikleri olan cihazın canını sıkmayacak mı ? Bundan emin misin ?
*Uzunca bir süre -2 yılı hatta daha fazlasını bulabilir bu süre- oyunsuzluğu, az oyunu çekebilecek misin ? Forumlarda girip her gün yeni oyun geliyor mu diye bakmak hoşuna gitmiyorsa bu kötü bir durum.
*HD Collection diye 30 yıllık oyunların düzgün grafiklilerinin sana yutturulmasına göz yumabilecek misin ? Hemde oyun kıtlığı esnasında ? Bu durum yeni konsollarda hep yaşanır.

Bu sorular deneyimlerle sabittir.PS2, XBOX360 ve PSVita'yı ilk çıktığı aylarda almış birisi olarak bu her zaman bu şekilde olur.

kesinlikle katiliyorum

rapman

rapman

Üye
Daha bitmesine var.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
Asil simdi basliyor oyunlarin fiyati du$ecek ve sati$lar yukselecek ne zaman biter diye soracak olursan bitene kadar senin ps3 bozulmus ve cope atmis olursun

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Asil simdi basliyor oyunlarin fiyati du$ecek ve sati$lar yukselecek ne zaman biter diye soracak olursan bitene kadar senin ps3 bozulmus ve cope atmis olursun

Beyler adam haklı. Tamamen katılıyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen en az ps3 ün 4 yıl daha gideri var hem donanım olarak aman aman farkı yok ps2 gibi değil p2 10-12 yıllık cihaz grafikleri rezaletti (şimdiye göre, ozamanların en baba cihazıydı) ama şimdi ps3 ün donanımı çok sağlam ps4 tede biraz gelişmi olur öyle ps2-3 arasındaki gib dağlar kadar fark olmaz

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ps3'ü fifa 14-gta v için almayı planlıyordum :D ps4 almak mantıksız geldi ps4 den soğudum :D şuan ps2 var mesela ona fifa 14 mü alsam diye düşünüyorum çıkınca alsam mı? :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
2 İyi hiç diğerlerine boş yere para ödeme :D

fatihbulut95

fatihbulut95

Üye
PS3 al kardeşim, bence 4e şimdilik gerek yok. 3'ün en az 2 yıl gideri daha var.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
simdilik idare edicez ama birilerine kakalamayi dusunuyorum

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Abi ps4 satışları başladımı ya? henüz kapanmaz bence ps3

Metin137

Metin137

Üye
peki ps2ini kaça satmayı düşünüyorsun:)

Eldaredge

Eldaredge

Üye
valla ne soylim hic bi fikrim yok etse etse 80 ustu olabilir

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
valla ne soylim hic bi fikrim yok etse etse 80 ustu olabilir
Abi hiç satma bir tanıdık varsa götür oraya ps2 yi ps3 ile takas et üstüne eklersin ben öyle düşünüyorum da ps2 yi kim alıcak?millet arabasına bile ps3 koyuyor artık ps2yi neresine koycak :D

Metin137

Metin137

Üye
ben de ps 2 arıyorum ama internetten de alamıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt