ps3 devri kapandı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Eldaredge

Eldaredge

Üye
Abi hiç satma bir tanıdık varsa götür oraya ps2 yi ps3 ile takas et üstüne eklersin ben öyle düşünüyorum da ps2 yi kim alıcak?millet arabasına bile ps3 koyuyor artık ps2yi neresine koycak :D

tualetine koyar $aka bir yana ps2 kullanan arkadaslarim cok yani ben sikildim ama yinede kankimle gece 11 birde basliyoz fifa 13 e 2 ye kadar gidiyor aliom liverpool u gerrard ile $ut u gazliyorum deh$et sert gidiyor çeh e atmadigim gol kalmadi hem ps2 de spartan diye bi oyun var hastasiyim ve gta sa gta lc gibi oyunlarda super

Metin137

Metin137

Üye
tualetine koyar $aka bir yana ps2 kullanan arkadaslarim cok yani ben sikildim ama yinede kankimle gece 11 birde basliyoz fifa 13 e 2 ye kadar gidiyor aliom liverpool u gerrard ile $ut u gazliyorum deh$et sert gidiyor çeh e atmadigim gol kalmadi hem ps2 de spartan diye bi oyun var hastasiyim ve gta sa gta lc gibi oyunlarda super

god of war serisini öneririm bir ps2im olsa sabah akşam oynardım:)

Eldaredge

Eldaredge

Üye
god of war i oynama firsati bulamadim ama spartan a cok benzdigini soyluyorlar

phasan

phasan

Üye
Aynen en az ps3 ün 4 yıl daha gideri var hem donanım olarak aman aman farkı yok ps2 gibi değil p2 10-12 yıllık cihaz grafikleri rezaletti (şimdiye göre, ozamanların en baba cihazıydı) ama şimdi ps3 ün donanımı çok sağlam ps4 tede biraz gelişmi olur öyle ps2-3 arasındaki gib dağlar kadar fark olmaz

Bence ps2 ozamanlr ıyı bır cıhaz dı

realname11

Üye
ps3 ile ps4 arasında başta donanımsal olarak pek çok fark var ps3 ps4 ün yanından bile geçemez başka bir fark yeni çıkıcak kollarda içinde işletim sistemi çalışan bir pc olacak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt