oqz55
Üye
--- Ps2 Slim Temiz Chipli -- 4 Kollu- 8mb hafıza kartlı Satılık
Arkadaşlar Temiz ps2 satıyorum. Özellikleri ;
- Multitap kol çoğaltıcı vardır. Bu sayede 1,2,3,4,5 oyuncuyla kolları çoğaltıcıya takarak oyun oynayabilirsiniz.
- 4 Kolludur. 2Tanesi Orjinal Sony kol 2 tanesi hadron markalı ps2 kolu. Bu kolları çoğaltıcıya takarak ister 1 oyunculu ister 2 oyunculu ister 3 oyunculu ister 4 oyuncuyla oyunlar oynayabilirsiniz.
- Kontarland hafıza kartı vardır.Bu sayede oyunu oynadıktan sonra kaydedip farklı günler kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
- Ps2 Slim kasadır.
- Ps2 nin yanında ek olarak skart girişide vardır.Çünkü bazı tvlere yandan değildeorkadan takmak gerekir bunuj için skart girişi lazımdır.
Oyunlar ;
Need For Speed Carbon
Pes 2011
Fıfa South Afrıka 2011
Smackdown vs Raw 2011
Fiyatı 215 TL dir.
Ayrıca;
Sonpy'nin direksiyonunuda satıyorum.
Bu direksiyon hem pcnize hemde ps2nize bağlanabilir. Bu sayede yarış oyunlarından daha fazla zevk alırsınız.
- Eğer hem ps2 hemde Sonpy'nin direksiyonunu alacaksanız
Fiyat 240 TL
- Sadece Sonpynin direksiyonunu alacaksanız
Fiyat 25 TL
Resimler için buraya tıklayın
iletişim : [email protected]
Arkadaşlar Temiz ps2 satıyorum. Özellikleri ;
- Multitap kol çoğaltıcı vardır. Bu sayede 1,2,3,4,5 oyuncuyla kolları çoğaltıcıya takarak oyun oynayabilirsiniz.
- 4 Kolludur. 2Tanesi Orjinal Sony kol 2 tanesi hadron markalı ps2 kolu. Bu kolları çoğaltıcıya takarak ister 1 oyunculu ister 2 oyunculu ister 3 oyunculu ister 4 oyuncuyla oyunlar oynayabilirsiniz.
- Kontarland hafıza kartı vardır.Bu sayede oyunu oynadıktan sonra kaydedip farklı günler kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
- Ps2 Slim kasadır.
- Ps2 nin yanında ek olarak skart girişide vardır.Çünkü bazı tvlere yandan değildeorkadan takmak gerekir bunuj için skart girişi lazımdır.
Oyunlar ;
Need For Speed Carbon
Pes 2011
Fıfa South Afrıka 2011
Smackdown vs Raw 2011
Fiyatı 215 TL dir.
Ayrıca;
Sonpy'nin direksiyonunuda satıyorum.
Bu direksiyon hem pcnize hemde ps2nize bağlanabilir. Bu sayede yarış oyunlarından daha fazla zevk alırsınız.
- Eğer hem ps2 hemde Sonpy'nin direksiyonunu alacaksanız
Fiyat 240 TL
- Sadece Sonpynin direksiyonunu alacaksanız
Fiyat 25 TL
Resimler için buraya tıklayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iletişim : [email protected]